Nova godina je pred vratima, a na samom kraju 2023. odlučili smo se prisjetiti nekih mirisnih noviteta koji su nas obradovali u proteklih 12 mjeseci.

Galerija YSL Libre L'Absolu Platine Armani SÌ eau de parfum Intense Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu +8 Chanel Chance Eau Fraiche

U nastavku smo izdvojili parfeme koji su vrlo brzo našli put do svojh obožavateljica, a na kraju teksta čeka vas anketa u kojoj možete odabrati po vama najbolji miris s ovog popisa.

YSL Libre L'Absolu Platine

Parfem YSL Libre L'Absolu Platine inspiriran je platinom, vrhunskim materijalom koji odražava rijedak luksuz i čistu raskoš. Ovaj cvjetno-jantarni miris u gornjim notama ima aldehide, bergamot i mandarinu. U sredini su lavanda, plava lavanda i cvijet naranče, dok bazu čine vanilija i amber. Dame koje su ga već probale kažu da se radi o prekrasnom, otmjenom i kvalitetnom mirisu koji se može nositi svaki dan, ali i u posebnim prigodama.

YSL Libre L'Absolu Platine YSL Libre L'Absolu Platine (Foto: PR)

Armani SÌ eau de parfum Intense

Novi miris SÌ EAU DE PARFUM INTENSE daje Sì topliji izgled, stapajući nektar crnog ribiza s baršunastim cvjetnim srcem i senzualnim bukeom vanilije. Bočica parfema je ukrašena dojmljivim, zlatnim Sì logom, utisnutim u staklo. Ova miris je profinjem, ali intenzivan, a dame koje su ga uvrstile među svoje favorite smatraju ga posebno prikladnim za hladniji dio godine. Ovo je, kažu, definitivno miris s kojim ćete privući pozornost i dobiti kompliment da lijepo mirišete.

Armani SÌ eau de parfum Intense Armani SÌ eau de parfum Intense (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu

Ovaj cvjetno-voćno-gurmanski miris u gornjim notama ima crni ribizl, smokvu i cvijet naranče. U sredini su cvijet naranče i jasmin, dok bazu čine iris, gurmanski akord i pačuli. Obožavateljice ovog mirisa kažu da je jednostavno - divan. Jedan je od onih moćnih mirisa za koji će vas sigurno netko pitati koji parfem imate na sebi.

Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Chanel Chance Eau Fraiche Eau de Parfum

U gornjim notama ovog mirisa koji je kreirao Olivier Polge su citron i aldehidi, u sredini je jasmin dok bazne note čine drvo tikovine i amber. Prilikom kreiranja ovog parfema ideja je bila pojačati intenzitet mrisa, istaknuti osnovne note i mirisu dodati dubinu. Obožavateljce mirisa kažu da vrijedi svakog centa. Miris opisuju kao blistav, pun, lijep i savršen na koži.

Chanel Chance Eau Fraiche Chanel Chance Eau Fraiche (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Dior J'adore l'Or

Kreativni direktor parfemske kuće Dior, Francis Kurkdjian udahnuo je novi život legendarnom J'adoru, koji već 24 godine osvaja žene širom svijeta. L'Or de J'adore slavi cvijeće, ženstvenost i neprolazni duh brenda, a Kurkdjian je morao uroniti u formulu i doslovce je ponovno ispisati, i to tako da zadrži najvažnije: senzualnu ružu i moćni jasmin s daškom ljiljana i ljubičice. Ne čudi činjenica da je ovaj miris već pronašao put do svojih obožavateljica koje navode da se radi pravom umjetničkom djelu koje miriše kao raj na zemlji i kod kojeg se osjeti kvaliteta sastojaka od kojih je miris izrađen.

Dior J'adore l'Or Dior J'adore l'Or (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kilian Paris Can’t Stop Loving You

Can't Stop Loving You je miris koji će se svidjeti ženama koje vole vaniliju. U gornjim notama je cvijet naranče, srednja nota je med dok bazu čime madagaskarska vaniluja, olibanum i hrastova mahovina. Iako novi, ovaj miris već ima svoje obožavateljice koje kažu da je jedan od onih koji oduševi na prvi miris. Kažu i da je nevjerojatan te da ćete ga sigurno poželjeti imati u svom ormariću.

Kilian Paris Can’t Stop Loving You Kilian Paris Can’t Stop Loving You (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Parfums de Marly Valaya

Ovaj cvjetno-voćni miris u gornjim notama ima mandarinu, bijelu breskvu, bergamot i aldehide, u sredini su cvijet naranče, đurđevak, petalia, vetiver, Nympheal i mahonija, dok su u bazi mošus, ambroksan, akigalavo drvo i vanilija. Dame koje su ga već imale priliku isprobati kažu da se radi o divnom, kremastom, ugodnom parfemu koji miriše poput mekog, toplog zagrljaja pruženog u pravom trenutku. Dodaju i da se radi o mirisu koji se može nositi uvijek i u svakoj prigodi.

Parfums de Marly Valaya Parfums de Marly Valaya (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Carolina Herrera Good Girl Blush

Miris Good Girl Blush u gornjoj noti ima bergamot, u sredini je božur dok bazu čini vanilija. Kombinacija je ovo iz snova ako se pita dame koje su već imale priliku isprobati ovaj miris. Kažu da se radi o prekrasnom dodatku Good Girl liniji mirisa i mirisu koji je svjež, sladak i vrlo ženstven i karakteran.

Carolina Herrera Good Girl Blush Carolina Herrera Good Girl Blush (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Byredo Animalique

Ovaj cvjetno-jantarni uniseks miris u gornjim notama ima bergamot i limun, u sredini su ljubičica i mimoza, dok bazu čine antilop koža, amber i list duhana. Prema riječima jedne obožavateljice ovaj miris je tajanstven i seksi, ali i elegantan. Dame koje ga hvale kažu da je definitivno miris koji bi vam mogao postatii zaštitni znak koliko je dobar.

Byredo Animalique Byredo Animalique (Foto: TOP.hr)

Zadig&Voltaire This is Her! Undressed

Gornje note ovog mirisa čine cvijet naranče i đumbir, u sredini su Ylang-Ylang, koža i sol, dok bazu čine mošus, sandalovina i benzoin. Dame koje su ga već stigle isprobat kažu da je ugodan, slatkast i kremast miris kojem ime koje je dobio savršeno pristaje.

Zadig&Voltaire This is Her! Undressed Zadig&Voltaire This is Her! Undressed (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Juliette has a gun Ode To Dullness

Baršunaste note zvjezdastog anisa, cvijeta kašmira, sandalovine i mahune tonke međusobno se nadopunjuju i tvore umirujući trag. Obožavateljice ga opisuju kao nevjerojatno topao, ugodan i sofisticiran miris stvoren posebno za hladnije mjesece u godini.

Juliette has a gun Ode To Dullness Juliette has a gun Ode To Dullness (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Moj mirisni favorit s ovog popisa je...

glasova:

10 muških mirisa koje žene vole posuditi od partnera (ali i kupiti svoju bočicu) Bočica muškog parfema Chanel Allure Homme Sport Creed Silver Mountain Water +7 Guerlain Vetiver

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju