Koji miris će vam biti omiljen ne ovisi o popularnosti ili mišljenju vaše okoline, nego o osobnim preferencijama.

Galerija Parfemi Kilian Paris Can’t Stop Loving You Byredo Unnamed +7 Parfums de Marly Valaya

Svatko od mirisa traži nešto drugo i voli različite mirisne note. Ono što svi volimo pogledati su novosti na tržištu. Ušli smo u drugu polovicu veljače 2023. godine, a brojni proizvođači parfema već su izbacili novitete koji su nas zaintrigirali.

Za sve ljubiteljice mirisa koje uvijek vole otkrivati nešto novo u nastavku smo izdvojili 10 novih parfema koji možda postanu stalni dio vaše mirisne postave.

Kilian Paris Can’t Stop Loving You

Can't Stop Loving You je miris koji će se svidjeti ženama koje vole vaniliju. U gornjim notama je cvijet naranče, srednja nota je med dok bazu čime madagaskarska vaniluja, olibanum i hrastova mahovina. Iako novi, ovaj miris već ima svoje obožavateljice koje kažu da je jedan od onih koji oduševi na prvi miris. Kažu i da je nevjerojatan te da ćete ga sigurno poželjeti imati u svom ormariću.

Kilian Paris Can’t Stop Loving You Kilian Paris Can’t Stop Loving You (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Byredo Unnamed

Povodom Valentinova Byredo je na police vratio limitiranu verziju svog ranije ukinutog mirisa "Unnamed". Prazna etiketa kupcima omogućuje da je prilagode na svoj način. Sam miris je kompleksan. U gornjim notama su akordi džina i ružičasti papar, srce čine ljubičica i stabljika irisa dok su u bazi balzam od jele i mahovina. Dame koje vole ovaj miris kažu da se radi o apsolutno fantastičnom parfemu koji je minimalistički, obavijajući, iskričav, optimističan, svjež i suvremen.

Byredo Unnamed Byredo Unnamed (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Parfums de Marly Valaya

Ovaj cvjetno-voćni miris u gornjim notama ima mandarinu, bijelu breskvu, bergamot i aldehide, u sredini su cvijet naranče, đurđevak, petalia, vetiver, Nympheal i mahonija, dok su u bazi mošus, ambroksan, akigalavo drvo i vanilija. Dame koje su ga već imale priliku isprobati kažu da se radi o divnom, kremastom, ugodnom parfemu koji miriše poput mekog, toplog zagrljaja pruženog u pravom trenutku. Dodaju i da se radi o mirisu koji se može nositi uvijek i u svakoj prigodi.

Parfums de Marly Valaya Parfums de Marly Valaya (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Zadig&Voltaire This is Her! Undressed

Gornje note ovog mirisa čine cvijet naranče i đumbir, u sredini su Ylang-Ylang, koža i sol, dok bazu čine mošus, sandalovina i benzoin. Dame koje su ga već stigle isprobat kažu da je ugodan, slatkast i kremast miris kojem ime koje je dobio savršeno pristaje.

Zadig&Voltaire This is Her! Undressed Zadig&Voltaire This is Her! Undressed (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Guerlain Cherry Blossom 2023 Millésime

Cherry Blossom 2023 Millésime je cvjetni miris za žene koji u gornjim notama ima zeleni čaj i bergamot, u sredini su cvijet trešnje, jorgovan, puderaste note, jasmin, trešnja i badem dok bazu čini bijeli mošus. Miris je ovo koji slavi proljeće i kao stvoren je za lijepe dane pred nama.

Guerlain Cherry Blossom 2023 Millésime Guerlain Cherry Blossom 2023 Millésime (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Dior Miss Dior Blooming Bouquet

Gornje note mirisa čine slatki grašak i bergamot, u sredini su božur i Damaska ruža, a u bazi je bijeli mošus. Dame koje ga vole kažu da se radi o prekrasnom, svježem, cvjetnom mirisu koji je idealan za toplije mesece pred nama. Lagan je i elegantan što ga čini savršenim odabirom za svaki dan.

Dior Miss Dior Blooming Bouquet Dior Miss Dior Blooming Bouquet (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Carolina Herrera Good Girl Blush

Mirs Good Girl Blush u gornjoj noti ima bergamot, u sredini je božur dok bazu čini vanilija. Kombinacija je ovo iz snova ako se pita dame koje su već imal priliku isprobati ovaj miris. Kažu da se radi o prekrasnom dodatku Goog Girl liniji mirisa i mirisu koji je svjež, sladak i vrlo ženstven i karakteran.

Carolina Herrera Good Girl Blush Carolina Herrera Good Girl Blush (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Giorgio Armani My Way Parfum

Još jedan novitet u 2023. godini je ovaj cvjetno-drveno-mošusni miris koji u gornjim notama ima cvijet naranče, bergamot i gorku naranču. U sredini su indijska tuberoza, iris Pallida i ambreta, dok bazu čine bijeli mošus, burbon vanilija i cedar. Dame koje ga vole kažu da je svjež, senzualan, prirodan i vrlo ženstven miris, koji je istovremeno i vrlo nježan i romantičan.

Giorgio Armani My Way Parfum Giorgio Armani My Way Parfum (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Tom Ford Electric Cherry

U gornjim notama novog mirisa kuće Tom Ford su trešnja i đumbir, sredinu čini jasmin sambac, dok su bazne note ružičasti papar i mošus. Prema riječima dama koje su ga već isprobale, radi se o mirisu koji će se svidjeti masama. Obožavat ćete ga ako ste ljubiteljica voćnih/slatkih mirisa, a mišljenje većine je da će biti savršen odabir posebno za ljetne mjesece.

Tom Ford Electric Cherry Tom Ford Electric Cherry (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Lancôme La Nuit Trésor Fleur de Nuit

I na kraju imamo jedan cvjetni gurmanski miris koji u svojim notama ima damašćansku ružu iz održivog razvoja u Bugarskoj, jasmin iz Indije i Pačuli iz Indonezije.

Najnoviji popis 10 najboljih ženskih parfema svih vremena Dior Hypnotic Poison Chanel Coco Mademoiselle Mugler Alien +2 Dior Addict Dior

Očaravajuće cvjetne note prelivene su u kultnu bočicu, a dame koje su miris probale kažu da im je pružio i više nego su očekivale. Toliko je, kažu, dobar da ne prestaju mirisati svoje zapešće. Osim što divno miriše miris traje i traje i bez imalo sumnje jedan je od onih koji ćete obožavati.

Lancôme La Nuit Trésor Fleur de Nuit Lancôme La Nuit Trésor Fleur de Nuit (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju