Kampanja poznatog domaćeg branda obuće Planet obuća, kojom predstavljaju svoju novu kolekciju za proljeće-ljeto 2019., inspirirana je street style stilom, najvažnijim trendom koji vlada posljednjih par sezona, a kojim su odvažne djevojke i žene, kreirajući svoj osobni stil odijevanja, skrenule na sebe pozornost medija i promijenile dosadašnje standarde u kojima su poznate osobe iz javnog života bile one koje je javnost smatrala modnim uzorima i inspiracijom.

  Danas je svakoj ženi s lakoćom, a posebice putem društvenih mreža, moguće predstaviti svoj stil, ukus u odijevanju u svakodnevnim situacijama, a ono što posebice veseli je pratiti naše modne uzore na njihovim putovanjima svjetskim prijestolnicama.

PR PR

 

 

Tako je i naš model, Greta Gardner, zvijezda ovosezonske video kampanje Planet obuće, krenula na imaginarno putovanje svjetskim gradovima, kojima je prilagodila svoj stil odijevanja, a svaki je outfit, s lakoćom usklađen obućom iz ponude nove kolekcije Planet obuće. Poznata po svom rafiniranom ukusu, koji je inspiriran ženstvenim stilom, Greta Gardner se pokazala u novom svijetlu, prilagodivši svoj prepoznatljiv stil današnjim trendovima, zadržavajući pritom svoju prepoznatljivu eleganciju i profinjenost. Kroz svoju izmjenu stajlinga u video spotu, Greta uvijek izgleda besprijekorno bez obzira da li na nogama nosi trendy animal print sandale, oble bademaste balerinke ili “dad” tenisice.

Kreativno vodstvo potpisuje Viktor Drago, a fotografije Staša Sahman.

Novu kolekciju Planet obuće možete pogledati na novom redizajniranom webshopu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju