Još jedna izazovna godina je iza nas, puna loših vijesti i neizvjesnosti. Ekipa iz Finjaka odlučila je biti potvrda da na njih možete računati kada je riječ o dobrim vijestima i stvaranju čarobne atmosfere za ove blagdanske dane.

Kako je rekao jedan slučajni prolaznik koji je naišao dok se božićna kulisa zagrebačkog caffe bara Finjak spremala:

Hvala vam ljudi, ovo mi je danas trebalo, oduševljen novom čarobnom bajkom caffe bara Finjak, petu godinu zaredom.

Ove godine na maloj, ali veseloj terasi ispod tisuća lampica (koje će obasjati i najtmurnije zimsko nebo), pijte tradicionalno najbolje kuhano vino u gradu (po tajnoj i posebnoj recepturi) i uživajte u slasnim zalogajima domaćih kobasica. Probaje i kuhanu rakiju po recepturi kuće.

Ako znate kako je vino dobro, rakija je skoro još i bolja, kažu iz Finjaka.

Mališani su česti posjetitelji Finjaka, a za njih su pripremili najslađu čokoladu koja grije i ruke, ali i srce.

Sjedenje na visokim stolovima (ručno oslikanim bačvama s likom orašara), djela akademskog kipara Denisa Sviraća, još više će vam popraviti raspoloženje i omogućiti druženja na sigurnim udaljenostima.

Slika nije dostupna Advent u Varaždinu: Program zbog kojeg se isplati na izlet u barokni grad

Sva hrana i piće bit će poslužena u ambalaži "to go" pa za sve koji ne vole hladnoću ili žele uživati u Finjakovim specijalitetima u toplini svog doma, od ove godine to mogu.

Posjetite caffe bar Finjak, Vlaška 78, Zagreb, gdje žive orašari, medvjedići, patuljci, dobra hrana i piće, te najbolje emocije. Stvorite prekrasne uspomene da 2021. ne bude jedna od onih godina kojih se radije ne bismo sjećali.

Dijelite svoje uspomene i sretne trenutke putem društvenih mreža s hashtagom #božićnabajkaufinjaku, jer vaše uspomene su i naše, poručuju iz zagrebačkog caffe bara Finjak.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju