Još jedna izazovna godina je iza nas, puna loših vijesti i neizvjesnosti. Ekipa iz Finjaka odlučila je biti potvrda da na njih možete računati kada je riječ o dobrim vijestima i stvaranju čarobne atmosfere za ove blagdanske dane.

Galerija Božićno uređenje caffe bara Finjak Božićno uređenje caffe bara Finjak - 2 Božićno uređenje caffe bara Finjak - 12 +9 Božićno uređenje caffe bara Finjak

Kako je rekao jedan slučajni prolaznik koji je naišao dok se božićna kulisa zagrebačkog caffe bara Finjak spremala:

Hvala vam ljudi, ovo mi je danas trebalo, oduševljen novom čarobnom bajkom caffe bara Finjak, petu godinu zaredom.

Božićno uređenje caffe bara Finjak - 8 Caffe bar Finjak petu godinu za redom uređen je poput prave božićne bajke (Foto: Caffe bar Finjak)

Ove godine na maloj, ali veseloj terasi ispod tisuća lampica (koje će obasjati i najtmurnije zimsko nebo), pijte tradicionalno najbolje kuhano vino u gradu (po tajnoj i posebnoj recepturi) i uživajte u slasnim zalogajima domaćih kobasica. Probaje i kuhanu rakiju po recepturi kuće.

Ako znate kako je vino dobro, rakija je skoro još i bolja, kažu iz Finjaka.

Mališani su česti posjetitelji Finjaka, a za njih su pripremili najslađu čokoladu koja grije i ruke, ali i srce.

Božićno uređenje caffe bara Finjak - 1 Ručno oslikane bačve s likom orašara djelo su akademskog kipara Denisa Sviraća (Foto: Caffe bar Finjak)

Sjedenje na visokim stolovima (ručno oslikanim bačvama s likom orašara), djela akademskog kipara Denisa Sviraća, još više će vam popraviti raspoloženje i omogućiti druženja na sigurnim udaljenostima.

Advent u Varaždinu 2021 - 10 Advent u Varaždinu: Program zbog kojeg se isplati na izlet u barokni grad

Sva hrana i piće bit će poslužena u ambalaži "to go" pa za sve koji ne vole hladnoću ili žele uživati u Finjakovim specijalitetima u toplini svog doma, od ove godine to mogu.

Advent u Varaždinu: Program zbog kojeg se isplati na izlet u barokni grad Advent u Varaždinu 2021 - 10 Advent u Varaždinu 2021 - 6 Advent u Varaždinu 2021 - 7 +7 Advent u Varaždinu 2021 - 8

Posjetite caffe bar Finjak, Vlaška 78, Zagreb, gdje žive orašari, medvjedići, patuljci, dobra hrana i piće, te najbolje emocije. Stvorite prekrasne uspomene da 2021. ne bude jedna od onih godina kojih se radije ne bismo sjećali.

Dijelite svoje uspomene i sretne trenutke putem društvenih mreža s hashtagom #božićnabajkaufinjaku, jer vaše uspomene su i naše, poručuju iz zagrebačkog caffe bara Finjak.

Božićno uređenje caffe bara Finjak - 10 Božićno uređenje caffe bara Finjak (Foto: Caffe bar Finjak)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju