Obožavateljice serije "Seks i grad" sigurno se sjećaju scene u kojoj Carrie Bradshaw svom dečku Jacku Bergeru prepričava svoje dojmove o njegovu novom romanu.

Galerija Sarah Jessica Parker u ulozi Carrie Bradshaw Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) i Jack Berger (Ron Livingston) Kožnata gumica brenda Balenciaga +6 Kožnata gumica brenda Balenciaga Oduševljena Carrie ne može dovoljno nahvaliti njegov novi spisateljski uradak kojem je uspjela pronaći samo jednu malu zamjerku.

Glavni ženski lik u romanu koristi scrunchie, nekad popularnu predimenzioniranu gumicu za kosu. Carrie mu pokušava objasniti da je ni jedna njujorčanka ne bi nosila u javnosti i koristi je eventualno dok u kupaonici pere lice, ali uvrijeđeni Berger ovu "kritiku" shvati osobno i sve kulminira još jednom svađom para.
Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) i Jack Berger (Ron Livingston) Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) i Jack Berger (Ron Livingston) (Foto: Profimedia)
Rasprava o gumici nastavlja se prilikom posjeta restoranu u kojem Berger primijeti ženu s ovim modnim dodatkom. Međutim, ispostavi se da ona ipak nije iz New Yorka. To ide u prilog teoriji koju je iznijela Carrie, što Berger opet teško podnosi.
Kožnata gumica brenda Balenciaga Kožnata gumica brenda Balenciaga (Foto: Balenciaga)
Sviđale nam se ili ne, hit-gumice iz 80-ih i 90-ih opet su u modi, zahvaljujući kolekciji Resort modne kuće Balenciaga za 2018. godinu. Balenciaga je u kolekciji lansirala kožnate modele čija se cijena kreće od 190 do 220 dolara, a komercijalni modni brendovi predstavili su znatno jeftinije verzije.

Volite li nositi ovakav tip gumice za kosu?

glasova:

Baršunasta varijanta ove gumice nekada je bila najpopularnija, a danas se nose modeli sa šljokicama ili pak oni ukrašeni lažnim krznom. Ako ste i vi u potrazi za ovim modnim dodatkom, u galeriji pogledajte nekoliko raznobojnih modela koje smo izdvojili za vas.

Pročitajte i 10 lekcija o stilu koje smo naučile iz serije "Seks i grad".
Gumica brenda Stradivarius Gumica brenda Stradivarius (Foto: Stradivarius)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju