Skoro pa nema žene koja u ormaru ne čuva barem jedne traperice. Kada je u pitanju kroj, mišljenja se razlikuju, ali jedno je sigurno - titulu najpopularnijih traperica i dalje drže "skinny" modeli.

Galerija Slim varijanta takozvanih maminih traperica Slim mom traperice, Mango, 249 kuna Bershka, 199 kuna +3 Pull & Bear, 149 kuna

Dame koje ne vole "skinny" traperice najčešće imaju istu zamjerku. Smatraju kako su preuske bez obzira na elastin koji se nalazi u njima i zbog toga im nisu udobne za nošenje.

Njima bi se onda mogli svidjeti novi modeli traperica takozvanog "mamina" kroja. Njih karakterizira visok struk i pomalo vrećasta struktura zbog koje pak nisu popularne među ljubiteljicama "skinny" traperica.

Sviđaju li vam se "slim mom" traperice više od "skinny" traperica?

glasova:

Možda će se i njima svidjeti "slim" verzija maminih traperica, koja je zadržala sve karakteristike originala kada je u pitanju visok struk i udobniji kroj, ali su u odnosu na originalne modele imaju uže i manje vrećaste nogavice. S druge strane, i dalje nisu uske poput "skinny" traperica i znatno su komotnije za nošenje.

U galeriji pogledajte modele "slim" maminih traperica koje smo pronašli za vas.

Slim mom traperice, Mango, 249 kuna Slim mom traperice, Mango, 249 kuna (Foto: Mango)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju