Skoro pa nema žene koja u ormaru ne čuva barem jedne traperice. Kada je u pitanju kroj, mišljenja se razlikuju, ali jedno je sigurno - titulu najpopularnijih traperica i dalje drže "skinny" modeli.

Galerija Slim varijanta takozvanih maminih traperica Slim mom traperice, Mango, 249 kuna Bershka, 199 kuna +3 Pull & Bear, 149 kuna

Dame koje ne vole "skinny" traperice najčešće imaju istu zamjerku. Smatraju kako su preuske bez obzira na elastin koji se nalazi u njima i zbog toga im nisu udobne za nošenje.

Njima bi se onda mogli svidjeti novi modeli traperica takozvanog "mamina" kroja. Njih karakterizira visok struk i pomalo vrećasta struktura zbog koje pak nisu popularne među ljubiteljicama "skinny" traperica.

Ankete

(7624) Sviđaju li vam se "slim mom" traperice više od "skinny" traperica?

rezultati povratak glasova1066
rezultati

Možda će se i njima svidjeti "slim" verzija maminih traperica, koja je zadržala sve karakteristike originala kada je u pitanju visok struk i udobniji kroj, ali su u odnosu na originalne modele imaju uže i manje vrećaste nogavice. S druge strane, i dalje nisu uske poput "skinny" traperica i znatno su komotnije za nošenje.

U galeriji pogledajte modele "slim" maminih traperica koje smo pronašli za vas.

Slim mom traperice, Mango, 249 kuna Slim mom traperice, Mango, 249 kuna (Foto: Mango)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju