Da poklopac ruža može biti primjer kreativne slobode, dokazali su u Guerlainu i predstavili inovaciju u dizajnu Rougea G.

Galerija PR PR PR +3 PR  Luksuzno mjesto predstavljanja bila je jahta „Guerlain“, usidrena na Zapadnoj obali u Splitu, na kojoj su se u opuštenoj atmosferi okupila i brojna poznata imena poput Anamarije Asanović, Gabrijele Budimir, Vedrane Ilić i Horvata Čaglja. Neki od njih su se prepustili vještinama Gouerlainovog vizažista Anthonyja Chasseta, koji ih je upoznao s najnovijim make-up trendovima sezone.

PR PR

Dizajn poklopca ruža Rouge G potpisuje poznati dizajner nakita Lorenz Bäumer koji je zaslužan za novo ruho ovog nezamjenjivog stanovnika kozmetičke torbice. Uz nevjerojatne kombinacije nijansi ruža, od sada imamo mogućnost same birati dizajn poklopca s ogledalom koji nam se najviše sviđa.

PR PR

Guerlain Rouge G visoko je pigmentirane teksture koja sadrži mikro-čestice kristala, što mu osigurava satenski finiš i potpunu pokrivenost. Zahvaljujući sferama hijaluronske kiseline, maslacu manga i ulju jojobe, hrani usne, čineći ih glatkima i punima. Rouge G dostupan je u 30 vibrantnih nijansi, dok je najnoviji dizajn poklopca moguće odabrati između 15 različitih uzoraka, među kojima će se zacijelo naći idealan za svaku osobnost. Cijena ruža je 240 kn, a cijena poklopca je 130 kn.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju