Razvijen s učiteljima za učitelje, jedinstvenog hrvatskog dizajna

U suradnji s hrvatskim učiteljima i nastavnicima nastao je jedinstven proizvod na hrvatskom tržištu - MOI priručnik. Stvoren kako bi odgovorio na potrebe svakog učitelja i nastavnika, MOI priručnik pomaže u organizaciji, planiranju, bilježenju i vođenju razrednog odjela.

PR PR (Foto: PR/PR)

Svaki dio MOI priručnika razvijen je koristeći mudrost, snagu i kvalitetu hrvatskog dizajna, tiska i proizvodnje, a sve s ciljem kako bi otežan učiteljski život postao mrvicu lakši.

Svaki MOI priručnik sadržava:

- planer – raspored sati, trogodišnji kalendar, kalendar školske godine, mjesečni planer, tjedni planer, vremenik
- organizator – stranice za dodatnu nastavu, dopunsku nastavu, izvannastavnu aktivnost
- notes – stranice za bilješke
- imenik – 10 razrednih imenika. Svaki razredni imenik sadržava: praćenje domaće zadaće, analizu pisanih provjera, razredni imenik
- pernicu – prikladnu za umetanje i nošenje u fasciklu. Sadržava: plavu i crvenu kemijsku olovku, marker za bijelu ploču, korektor, blok samoljepljivih papirića
- dodatke - dvije uložne mape (A4 i A5) s gumbićem, 10 uložnih košuljica u boji
- platnenu vrećicu – za elegantno i ekološki osviješteno nošenje priručnika i ostalih sitnica

PR PR (Foto: PR)

MOI priručnik dolazi u jedinstvenom dizajnerskom uložnom fasciklu savitljivih korica koji sadržava četiri prstena za umetanje priručnika, uložni džepić te zaštitnu traku. Priručnik se može organizirati samostalno prema vlastitim potrebama ili koristiti u originalnom obliku.

PR PR (Foto: PR)

Bilo da tražite savršen rokovnik za sebe ili pak kao poklon za vama drage učitelje i nastavnike, MOI priručnik možete kupiti ovdje, i to po promotivnoj cijeni!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju