Jeste li već donijeli svoje novogodišnje odluke? Te odluke nije teško donijeti, teško ih je samo provesti u djelo. To su nam pokazali i likovi iz omiljene serije Prijatelji koji su nas do suza nasmijali u jednoj od njihovih novogodišnjih epizoda.

Galerija Novogodišnja epizoda Novogodišnja epizoda Novogodišnja epizoda +2 Ross na spoju koji krene u krivom smjeru

The one With The Resolutions kultna je epizoda pete sezone Prijatelja u kojoj vesela družina donosi novogodišnje odluke.

Međutim, kako to biva i u stvarnom životu, ne uspijevaju ih se pridržavati pa nastanu kultne scene koje nas i danas nasmijavaju.

Ova kultna epizoda skriva neke manje poznate zanimljivosti koje smo mogli vidjeti u proširenoj, DVD verziji iz 1999. godine.

  • U neobrađenoj verziji Monica kaže da želi biti manje opsjednuta čistoćom, urednošću i njezinom opsesijom da sve uvijek bude savršeno. Rachel je tada improvizirala i bacila malo hrane na pod, a Monica je, iz protesta, vrisnula iz sveg glasa.
  • Ova epizoda bila je prva epizoda emitirana 1999. godine, te druga i posljednja epizoda u kojoj je prikazan novogodišnji party.
  • To je bio prvi put da Rachel saznaje za vezu Monice i Chandlera. Ostatak ekipe, saznat će za njihovu vezu u epizodi The One Where Everybody Finds Out.
  • Zvjezdana scena ove epizode, zasigurno je trenutak s kožnatim hlačama u najpoznatijoj Rossovoj modnoj avanturi u kupaonici. Chandler kaže Rossu na kraju epizode Tom Jones želi svoje hlače natrag. Jeste li se ikad zapitali tko je Tom Jones? Sir Tom Jones je velški pop pjevač koji tijekom nastupa često nosi crne kožnate hlače, slične Rossovim.
  • Fanovi ovu epizodu ističu kao jednu s najevidentnijim greškama, a svejedno je biraju kao jednu od najboljih i najsmješnijih. Primjerice, kad Ross prvi put uđe u Elizabethinu kupaonicu, na gornjoj polici prvo je u redu losion, zatim neki drugi proizvod, a tek onda puder. Kasnije je puder prvi na redu na gornjoj polici. Predvidljivo!
  • Cindy Crawford velika je obožavateljica ove epizode, a na Reunion najdražih Prijatelja, došla je u identičnim crnim hlačama kakve je David Schwimmer nosio na snimanju. 

Kakvo iznenađenje! Fanovi Prijatelja fotografirali se na kauču iz serije, a iza ih zaskočila Monica Obožavatelji Prijatelja fotografirali se na kauču iz serije, a iza ih zaskočila Monica Obožavatelji Prijatelja fotografirali se na kauču iz serije, a iza ih zaskočila Monica - 3 Obožavatelji Prijatelja fotografirali se na kauču iz serije, a iza ih zaskočila Monica - 2 +2 Obožavatelji Prijatelja fotografirali se na kauču iz serije, a iza ih zaskočila Monica - 4

Inače, emitirale su se tri novogodišnje epizode prijatelja: The One With the MonkeyThe One With the RoutineThe one With The Resolutions.

Novogodišnja epizoda s odlukama,  najviše se svidjela gledateljima, a za to je zaslužan uvijek urnebesan Ross. 

Kaže se da će nam Nova godina biti onakva kako je dočekamo, a uz ovu epizodu, bit će nam baš nasmijana. Ako dugo niste pustili najbolju novogodišnju epizodu iz Prijatelja, sad je prava prilika. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju