Jeste li već donijeli svoje novogodišnje odluke? Te odluke nije teško donijeti, teško ih je samo provesti u djelo. To su nam pokazali i likovi iz omiljene serije "Prijatelji" koji su nas do suza nasmijali u jednoj od njihovih novogodišnjih epizoda.

Galerija Novogodišnja epizoda Novogodišnja epizoda Novogodišnja epizoda +2 Ross na spoju koji krene u krivom smjeru

The one With The Resolutions kultna je epizoda pete sezone Prijatelja u kojoj vesela družina donosi novogodišnje odluke.

Međutim, kako to biva i u stvarnom životu, ne uspijevaju ih se pridržavati pa nastanu kultne scene koje nas i danas nasmijavaju. U nastavku pročitajte zanimljivosti o ovoj kultnoj epizodi. 

  • U neobrađenoj verziji epizode Monica kaže da želi biti manje opsjednuta čistoćom, urednošću i njezinom opsesijom da sve uvijek bude savršeno. Rachel je tada improvizirala i bacila malo hrane na pod, a Monica je, iz protesta, vrisnula iz sveg glasa.
  • Ova epizoda bila je prva epizoda emitirana 1999. godine te druga i posljednja epizoda u kojoj je prikazan novogodišnji party.
  • To je bio trenutak u kojem Rachel saznaje za vezu Monice i Chandlera. Ostatak ekipe, saznat će za njihovu ljubav u epizodi The One Where Everybody Finds Out.
  • Zvjezdana scena ove epizode zasigurno je trenutak s kožnatim hlačama u najpoznatijoj Rossovoj modnoj avanturi u kupaonici. Chandler kaže Rossu na kraju epizode: 'Tom Jones želi svoje hlače natrag'.  Sir Tom Jones je obožavani velški pjevač koji  je tijekom nastupa često nosio crne kožnate hlače slične Rossovim.
  • Fanovi ovu epizodu ističu kao jednu s najevidentnijim greškama, a svejedno je biraju kao jednu od najboljih i najsmješnijih. Primjerice, kad Ross prvi put uđe u Elizabethinu kupaonicu, na gornjoj polici prvo je smješten losion, zatim neki drugi proizvod, a tek onda puder. Kasnije je puder prvi na redu na gornjoj polici.
  • Cindy Crawford velika je obožavateljica ove epizode, a na Reunion najdražih Prijatelja, došla je u identičnim crnim hlačama kakve je David Schwimmer nosio na snimanju. 

Kaže se da će nam Nova godina biti onakva kako je dočekamo, a uz ovu epizodu, bit će nam baš nasmijana. Ako dugo niste pustili najbolju novogodišnju epizodu iz Prijatelja, sad je prava prilika. 

Kakvo iznenađenje! Fanovi Prijatelja fotografirali se na kauču iz serije, a iza ih zaskočila Monica Obožavatelji Prijatelja fotografirali se na kauču iz serije, a iza ih zaskočila Monica Obožavatelji Prijatelja fotografirali se na kauču iz serije, a iza ih zaskočila Monica - 3 Obožavatelji Prijatelja fotografirali se na kauču iz serije, a iza ih zaskočila Monica - 2 +2 Obožavatelji Prijatelja fotografirali se na kauču iz serije, a iza ih zaskočila Monica - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju