Poznati hrvatski kozmetički brend Melem predstavio je novitet u svojoj ponudi – liniju proizvoda za tuširanje

Linija gelova za tuširanje brenda Melem Linija gelova za tuširanje brenda Melem Foto: Melem Brend Melem predstavio je svoju prvu liniju proizvoda za tuširanje. Od sada se u prodaji mogu naći varijante Melena za tuširanje s dragocjenim esencijalnim uljima lavande, ružmarina i kadulje.

Melemi za tuširanje nježno čiste, njeguju kožu i čine je lijepom i baršunastom. Istovremeno, zahvaljujući esencijalnim uljima s Mediterana, hrane i hidratiziraju kožu te imaju iznimno pozitivan učinak na um. Ulje lavande opušta i smiruje, aromatični ružmarin budi osjetila, kadulja osvježava, dok ulje nevena i maslinovo ulje koži pružaju besprijekornu njegu.

Čak 85 posto korisnika Melemovih proizvoda iskazalo je želju za linijom gelova za tuširanje i ta želja sada im se ispunila. Novo ambasadorica brenda je Ljupka Gojić Mikić koja je na predstavljanju istaknula kako i sama već godinama koristi Melem.

Koristim ga u svim prilikama i jako sam sretna što sam postala ambasadorica jednog od svojih omiljenih brandova. Veselim se što ću sada Melem moći koristiti i prilikom skoro jedinog trenutka u danu koji imam samo za sebe, a to je tuširanje. Isprobala sam sva četiri Melema za tuširanje, a favorit mi je ružmarin! Mirisi su besprijekorni, a učinak na kožu je fenomenalan. Sviđa mi se i što se manje pjene, to mi dokazuje da je formulacija prirodnija, točno što moja koža treba, zaključila je Ljupka.
Ljupka Gojić Mikić postala je zaštitno lice Melema Ljupka Gojić Mikić postala je ambasadorica Melema Foto: Melem
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju