NuFACE je novi beauty brend na hrvatskom tržištu, no ova američka tvrtka je itekako poznata.

NuFACE je vodeća američka tvrtka u beauty gadgetima, prisutna je na tržištu već više od 30 godina a njeni proizvodi koriste patentirani Microcurrent Skincar tehnologiju. To je u osnovi mikro struja koja se aplicira na lice, vrat,tijelo... uz klinički dokazan blagotvorni učinak.Uz pomoć mikro struje djeluje se na zatezanje kože, podizanje tonusa lica i zaglađivanje kože.

NuFACE koriste mnoge poznate dame u svijetu showbusinessa. Jeniffer Anniston je fan još od 2016.god., koriste ga Kate Hudson i Miranda Kerr od 2017. Sviđa se i supermodelu Belli Hadid, koja ga je nedavno probala i objavila: „Ok, koristim @nuface na setu već neko vrijeme i moram si nabaviti jedan!“

NuFACE Trinity je mikrostrujni uređaj za tretiranje lica. Redovitom uporabom, u samo 5 minuta dnevno, vašem licu će se podići tonus, vratiti će mu mladenačke konture, te umanjiti postojeće bore. Ergonomski dizajniran uređaj pomoću nježne mikrostruje stimulira veće površine lica i vrata kako bi poboljšao konture i podigao tonus lica te umanjio bore.

3 jednostavna koraka:

1. PRIPREMA : očistite lice i nanesite NuFACE gel primer. Upotreba ovog gela garantira rezultate. Posebna formulacija gela omogućava mikrostriji da dođe do djelova mišića lica, a kožu ostavlja hidratiziranom, mekom, blistavnom. Stimulacija uređajem sa bilo kojom drugom kremom, losionom ili uljem, ne garantira navedene učinke.
2. PODIZANJE: klizite uređajem po licu i vratu u smjerovima kako su opisani na slici.
3. ZAVRŠETAK: umasirajte gel primer u kožu.

KLINIČKI TESTIRANO S DOKAZANIM REZULTATIMA
85% žena imalo je vidljivo izraženije konture lica
80% žena je potvrdilo da im je koža glađa
77% žena je potvrdilo da im se tonus kože znatno poboljšao
73% žena je potvrdilo poboljšanje tonusa kože

PR PR (Foto: PR)

Preporučena maloprodajna cijena: 2.399,00 kn

Trinity ELE attachment – poseban nastavak za Trinity model, za detaljno tretiranje područja oko usana i očiju. Područje usana i očiju, posebno je podložno stvaranju mimičkih bora. Ovaj nastavak s dva štapića dopire i do najmanjih mišića te ih stimulirajući umanjuje bore smijalice oko usana i očiju. Postupak je isti kao i kod prvog nastavka: 3 jednostavna koraka, 5 minuta dnevno. U početku je potrebno tretirati područja 5 dana u tjednu po 5 minuta, 60 dana. Nakon toga se preporučuje upotreba 2-3 puta tjedno kako bi se postignuti rezultati održavali. Upotrebljavati isključivo s gel primerom.

 

PR PR (Foto: PR)

Preporučena maloprodajna cijena: 1.199,00 kn

Trinity Trinity Wrinckle Reducer attachment – nastavak za Trinity model, posebno namijenjen umanjivanju jačih bora. Koristi LED svjetlo na tri razine, tri valne duljine svjetla: crvena, jantarna i infracrvena- djeluju na duboke bore kože lica i vrata.

3 jednostavna koraka:

1. Čišćenje – očistite lice. Kod ovog nastvaka ne koristite gel!!!
2. Tretiranje- tretirajte 7 sekcija/djelova lica, svaki po 3 minute, ukupno 21 minuta.
3. Završetak – aplicirajte omiljen preparat za njegu kože lica.

NuFACE Deep Wrinkle Treatment Attachment - Benefits & How To! - Bing video

 

PR PR (Foto: PR)

Preporučena maloprodajna cijena: 1.199,00 kn

Koristite 10-25 minuta dnevno. Prvih 60 dana koristite svaki dan, nakon toga će biti dovoljno 2-3 dana tjedno kako biste održali rezultate.

Proizvod je dostupan na linku: NuFACE Trinity - Rox Beauty Webshop - specijalizirana web trgovina beauty gadgeta i u našem ROX dućanu u Ilici 54, Zagreb.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju