NUXE Huile Prodigieuse slavi 25. rođendan uz novu, još savršeniju formulu. Ovog ljeta dolazi u 3 neodoljiva limitirana izdanja u bojama koje podsjećaju na najljepše ljetne trenutke

Prvo i jedinstveno višenamjensko suho ulje za njegu lica, tijela i kose – NUXE Huile Prodigieuse. Čudesno suho ulje, ovog ljeta slavi 25 godina Emocija, Strasti i Ljepote s novom, još boljom formulom i 3 neodoljiva rođendanska limitirana izdanja.

Nova limitirana izdanja dolaze s najčuvanijom tajnom prekrasne kože – novom formulom Huile Prodigieuse. Nova, još bolja i inovativnija formula obogaćena je novim dragocjenim, hranjivim i anti-age aktivnim sastojkom: Tsubaki uljem.

Učinkovitost nove formule Huile Prodigieuse dokazana je i novim istraživanjima. Na licu je potvrđeno snažno ANTIOKSIDATIVNO DJELOVANJE protiv prijevremenog starenja kože: 1 kap Huile Prodigieuse suhog ulja je dovoljna da zaštiti kožu od preko 90% slobodnih radikala.

Potvrđena učinkovitost na tijelu i to na POJAVU STRIJA (izmjereno od strane dermatologa), koja pokazuje smanjenje vidljivosti strija od 30%.

Izmjerena i potvrđena učinkovitost na KOSI i to na MEKŠU I OBNOVLJENU KOSU za sve tipove kose, potvrđeno od strane profesionalnih frizera.

Nova formula Huile Prodigieuse ima snažno antioksidativno djelovanje, smanjuje pojavu strija, a kosa je mekša i obnovljena

25 godina Emocija, Strasti i Ljepote

Kao omiljeno ulje francuskih žena te br. 1 ulje za njegu tijela u ljekarnama, NUXE Huile Prodigieuse Čudesno suho ulje za njegu lica, tijela i kose ovog ljeta stiže u 3 limitirana izdanja u posebnim bojama i porukama koje simboliziraju obilježja ljeta, s jedinstvenim grafički uzorkom koji se prelijeva po njegovoj ikonskoj bočici.

Koraljna
je boja Strasti, ženstvenosti, uzbuđenja pred iščekivanjem iznenađenja. Ona budi sjećanja na ljetne romanse i egzotične boje ljeta.

Tirkizna
utjelovljuje Emocije i neopisivu sreću ljeta. Ona podsjeća na rajske otoke okružene lagunama. Tirkizna podsjeća na slani morski zrak i bezbrižne ljetne trenutke.

Bijela
prenosi poruke Ljepote, čistoće i nevinosti. Ona je pojam svježine i lakoće te potpune obnove duha i tijela. Kada osjećamo želju za regeneracijom, bijela je boja koja nam trenutno pada na um.

Huile Prodigieuse limitirana izdanja

Cijena, 100 ml: 196 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju