Život roditelja je iznimno kaotičan i kompliciran. Ne čudi stoga što su misli jedne mame pretočene u crtež, izazvale mnoštvo pozitivnih komentara, ali i razumijevanja među osobama oba spola

Anonimni muškarac pod nadimkom bpwwhirl na Redditu je nedavno objavio fotografiju s potpisom: Zamolio sam ženu da mi nacrta što joj je u mislima. Ovo je njezin odgovor.

Žene paralelno razmišljaju o poslu, djeci, suprugu ili dečku, financijama i dugovima, domu, izgledu, omiljenoj televizijskoj seriji, nedostatku sna, miru i tišini te brojnim drugim stvarima. ,

Njezin odgovor je labirint misli, briga i pitanja koje muče većinu žena, a pokrivaju teme od djece, posla, financija i higijene doma do izgleda, odjeće i odnosa sa suprugom.

Je li me ta osoba čudno pogledala? Jesam li čudno pogledala tu osobu? Ne volim osobe koje osuđuju. Jesam li ja osoba koja osuđuje?’ pita se supruga bpwwhirla na spomenutom crtežu.

Uz to brine o čistoći svoga doma, kreditnom zaduženju i što će djeci skuhati za večeru. Osjeća pritisak da odabere slatku odjeću, izgleda lijepo, smršavi, ali i priznaje feminističku krivnju zbog takvih misli.

Slika stavljena na Imgur pogledana je više od 2.5 milijuna puta u manje od tjedan dana, te je dobila mnoštvo pozitivnih komentara, kao i razumijevanja od strane korisnika ovog društvenog servisa oba spola.

Kao žena I mjaka, potvrđujem da je ovo istina,’ komentirala je jedna žena ispod fotografije.

View post on imgur.com

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju