Predsjednik SAD-a Barack Obama se u dirljivom pismu obratio svojim kćerima te djevojčicama Sachi i Mali objasnio koja je njegova, a i njihova uloga u promjeni svijeta na bolje

U pismu kojim se obratio svojim kćerima, no i cijeloj američkoj javnosti Obama je zahvalio svojoj djeci na velikom razumijevanju koje su pokazale u prethodne dvije godine koliko je trajala predsjednička kampanja.

Znam da ste dvije godine uživale u putovanjima i obilju nezdrave hrane koju ste jeli na putu te u igri s novim ljubimcem. Ipak, želim da znate kako to ne može zamijeniti vrijeme koje smo proveli odvojeno

'Znam da ste dvije godine uživale u putovanjima i obilju nezdrave hrane koju ste jeli na putu te u igri s novim ljubimcem. Ipak, želim da znate kako to ne može zamijeniti vrijeme koje smo proveli odvojeno. Zato vam želim objasniti zašto sam krenuo na ovaj put', napisao je Obama.

'U mladosti sam razmišljao samo o sebi i svojim planovima koji će mi pomoći da postanem uspješan, no od kada ste došle na svijet moji prioriteti su se promijenili. Sada želim svijet učiniti boljim mjestom za vas dvije i svu djecu. Zato sam odlučio postati predsjednik', pojasnio je Obama svojim kćerima.

Što će nositi crna Jackie O'?

Obama je naglasio kako mu je velika želja pomaknuti granice koje su ljude spriječavale da vide dobro jedni u drugima te sačuvati planet za generacije koje dolaze. Također je naglasio kako želi da Sacha i Mali odrastu u žene koje će mu pomoći ostvariti taj san.

Poput svih djevojčica njihove dobi i Obamine kćeri sanjaju kako će jednog dana postati glumice, a do tada će uz tatu predsjednika sanjati pravi američki san u Bijeloj kući.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju