Jedna od stvari koje su jako razveselile Davida Beckhama nakon povratka iz Milana je vrijeme koje može provoditi sa sinovima. Prezaposlena mama Victoria prepustila mu je roditeljsku ulogu i posvetila se poslu, a dečki su, čini se, konačno došli na svoje

Dečki se najbolje provode u društvu očeva, a dokaz tome su i zadovoljna lica Romea, Brooklyna i Cruza koji su uspjeli nagovoriti tatu na sve što im je palo na pamet.

Cijeli dan u društvu Davida Beckhama najbolje je iskoristio najmlađi od trojice sinova. Cruz je zauzeo poziciju na tatinim ramenima i uživao u svakom trenutku dok su Romeo i Brooklyn ponosno hodali pored nogometne zvijezde.

Victoria ne podnosi osmijeh na svom licu

Nakon povratka u Los Angeles Davidu se navijači kluba LA Galaxy baš i nisu razveselili, a tijekom utakmice su mu čak i dobacivali da se vrati u Italiju, no njegova 'prava' ekipa je oduševljena povratkom. 

Romeo, Brooklyn i Cruz koji je dobio ime po obiteljskom prijatelju, glumcu Tomu Cruiseu, presretni su što je cijela obitelj ponovo na okupu jer tata ipak zna najbolje što su to prave muške stvari!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju