Jedan od najpoželjnijih neženja na svijetu, George Clooney uživa u zagrljaju nove djevojke, talijanskog modela i glumice Elisabette Canalis. Clooney koji ljeto provodi u svojoj vili u Italiji prije snimanja novog filma odlučio je uživati u čarima ove ljepotice

Vila na jezeru Como je mjesto na kojem Clooney u posljednje vrijeme provodi najviše vremena. Iako ga najčešće posjećuju prijatelji izgleda kako bi im na neko vrijem mogao ukinuti gostoprimstvo. Šuška se kako jedan od najpoželjnijih holivudskih šarmera ima novu djevojku.

Clooney je prošli tjedan viđen u Rimu kako se ljubi s tridesetogodišnjom Elisabettom Canalis u hotelu Majestic, a prije dva dana su ponovo viđeni kako gradom šeću zagrljeni.

Srećom, 48-godišnji zavodnik ne mora razmišljati o vezi na daljinu jer se njegov novi film uskoro počinje snimati u Italiji. 

Tridesetogodišnja ljepotica rođena je na Sardiniji, a proslavila se kao prezenterica u talijanskom showu 'Striscia la notizia'. Snimila je nekoliko filmskih uloga u Italiji koje nisu ostale zapažene te se pojavila u mnogim reklama i časopisima.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju