Magazin Vanity Fair je do kraja raskrinkao razvratnog Tigera Woodsa i pokazao svijetu kako izgleda gol do pasa i znojan. Iako se sam tiger protivio objavi mnogi će biti zahvalni annie Liebovitz na još jednom sjajno obavljenom poslu

Fotografije koje je snimila slavna fotografkinja Annie Leibovitz pokazuju slavnog Tigera Woodsa u do sada nepoznatom izdanju. Slavni sportaš koji je u samo nekoliko dana uspio baciti sjenu na sve za što je naporno radio snimljen je gol do pasa i znojan okružen spravama za vježbanje.

Iako je Tiger Woods bio protiv objave fotografija, te je jednom i uspio zabraniti njihovu objavu Annie Leibovitz ovaj je put pokazala još jedno u nizu svojih umjetničkih djela.

Fotografije su nastale 2006. godine i trebale su biti objavljene u zadnjem broju prošle godine, no britanski sud je odobrio Tigeru da spriječi njihovo objavljivanje u jeku skandala, no odredba više ne vrijedi.

Uvijek uglađenog i pristojnog Tigera, čije su seksualne sklonosti otkrile njegove ljubavnice, do sada nismo imali prilike vidjeti u ovakvom izdanju, no za sve izgleda postoji prvi put.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju