Magazin GQ je za najbolje odjevenog Britanca 2009. proglasio producenta Marka Ronsona. Na drugom mjestu je redatelj Guy Ritchie koji se na listi našao prvi puta i odmah zauzeo drugo mjesto. Izgleda kako je sve krenulo na bolje otkad je Madonna otišla

Magazon GQ mnogi smatraju muškom biblijom mode, a njihovo kritično oko je ove godine na prvo mjesto najbolje odjevenih muškaraca postavilo popularnog producenta Marka Ronsona.

Prema riječima uredništva Mark je zaslužio prvo mjesto jer se odijeva jednostavno, a sve što nosi izgleda jako dobro. Mark je za produkciju albuma 'Back To Black' Amy Winehouse dobio tri nagrade Grammy, a surađuje s Lily Allen, Robbiejem Williamsom i Christinom Aguilerom.

Za Guya Ritchieja je izgleda sve krenulo na bolje otkada je Madonna otišla, pa iako se ove godine prvi puta našao na ovoj listi odmah je zauzeo drugo mjesto.

Za Guya Ritchieja je izgleda sve krenulo na bolje otkad je Madonna otišla, pa iako se ove godine prvi puta našao na ovoj listi odmah je zauzeo drugo mjesto.

Na trećem mejstu se našao kreator Tom Ford, dok su glumcu Danielu Craigu dodijelili tek četvrto mjesto.

Iako 'tek' četvrti, glumac koji je utjelovio ulogu tajnog agenta Jamesa Bonda dobio je priznanje za 'diskretnu eleganciju' u odijevanju.

David Beckham koji je uvijek pri vrhu najbolje odjevenih muškaraca ove je godine pao na desetom mjesto. Izgleda kako je utjecaj supruge uveliko zaslužan za njegov stil, no sada kada je Victoria daleko David jednostavno ne zna što odjenuti.

Lista deset najbolje odjevenih Britanaca prema izboru magazina GQ izgleda ovako:

1. Mark Ronson
2. Guy Ritchie
3. Tom Ford
4. Daniel Craig
5. princ od Walesa
6. Lucian Freud
7. David Furnish
8. David Cameron
9. Daniel Day-Lewis
10. David Beckham

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju