Jedan od najseksepilnijih muškaraca na svijetu Hugh Jackman ne ponosi se svojom titulom i najviše uživa u društvu obitelji. Ipak, svaki pogled na njegovo tijelo podsjeća nas zašto ga volimo!

Vruće fotografije stižu iz Brazila gdje Hugh i njegova obitelj uživaju na jednoj od najljepših plaža na svijetu, Copacabani u Rio de Janeiru.

Hugh puno vježba i u popodnevnim satima u organizam ne unosi ugljikohidrate.

41-godišnji australski glumac odmor provodi sa suprugom Deborre Lee-Furness, sinom Oscarom i kćerkicom Avom, no obožavateljicama ne uskraćuje pogled na gotovo savršeno tijelo.

'Žene su mi uvijek govorile da vole moj osmijeh, ali u zadnje vrijeme primjećujem da ih više interesiraju moje pločice', uz smijeh je rekao Hugh.

Njegova supruga Deborra-Lee tvrdi kako je Hugh romantičan i obožava peći palačinke, a u tome sigurno najviše uživaju njegovo dvoje posvojene djece.

On ipak ne uživa u svojim specijalitetima jer ustaje svako jutro u 5.45 kako bi otrčao u teretanu, vježba 50 minuta i trkom se vraća kući na obilan doručak, a popodne izbjegava unošenje ugljikohidrata u organizam.

Njegovi mišići dakle nisu tu slučajno!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju