Vjerovali ili ne, muškarci i pored bujnog poprsja Pamele Anderson radije biraju jedva opipljivo poprsje Keire Knightley. Priznali su to britanski muškarci koji bez oklijevanja tvrde: velike grudi su totalno out.

Istraživanje provedeno u 13 europskih zemalja otkrilo je štošta o muškarcima, a napokon je raskrinkana neraskidiva veza muškaraca s velikim gudima.

Devet posto Britanaca izjasnilo se kako im velike grudi nisu nimalo seksi, a čak 22 posto ondašnjih muškaraca izbjegava izlaske s curama čija veličina košarice grudnjaka nosi oznaku 'D', tvrde najnovija istraživanja. 

Bujno poprsje pak obožavaju oni malo sjevernije. Skandinavci navode kako im se u snovima nikada nije pojavila žena bez poprsja, da im se to dogodo bilo bi ih strah zaspati, našalili su se. 

Susjedi Šveđani, nisu nimalo izbirljivi, a uz to su i neodlučni, oni ne biraju, oni vole grudi svih oblika. Tako njih 81 posto 
uživa kada se iz 'šalice' malo prelije, a isti ti ispitanici dižu palac gore za male grudi. 

15 posto Iraca ne preferira žene s velikim grudima

Irci su se izjasnili na sebi svojstven način, njih 15 posto tvrdi kako nikada u životu ne bi pristali na izlazak sa ženom koja posjeduje 'bazuke'. 

Ovo istraživanje dokaz je kako postoji veliki razmjer u mišljenju žena i prave istine. 
Naime dame su uvjerene kako su muškarcima samo velike grudi privlačne i baš iz tog razloga 40 posto njih odlučuje se na plastičnu operaciju povećanja grudi. 


Mit o velikim grudima navode u istraživanju stvorili su muškarci koji se već desetljećima boje priznati istinu. Naposljetku većini veličina nije važna.

Bit će zanimljivo vidjeti i kakvi će biti rezultati istraživanja i kod hrvatskih muškaraca!


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju