Suprug koji zna obavljati sve kućanske poslove, uvijek ima osmijeh na licu, a raspoloženje mu ne mogu pokvariti nikakva ženska zanovijetanja zvuči kao idealan. Još bolje je što može biti vaš za samo 100 kuna

Jedna američka firma se dosjetila odličnog načina kako zaraditi novac. Ženama iznajmljuju supruga za samo 20 dolara ili 100 kuna po satu te garantiraju da će sve kućanske poslove obaviti s osmijehom na licu.

Kako bi barem na nekoliko sati postale supruge, dovoljno je da žene u Americi kontaktiraju firmu Rent a Husband.

Širom Amerike žene mogu iznajmiti privremene bračne partnere koji su uvijek odlično raspoloženi bez obzira na zahtjeve koje supruge stavljaju pred njih.

'Supruzi na posudbu' ne rade baš sve što i oni pravi, pa tako ne plaćaju račune i ne ulaze u kupaonicu i spavaću sobu, no besprijekorno će obaviti sve one poslovekoje 'pravi' muž nikada ne stigne.

Na ideju je došao jedan građevinski radnik koji je nakon prometne nesreće ostao bez posla i krova nad glavom.

Danas je vlasnik uhodanog posla i redoviti gost mnogih televizijskih i radijskih emisija u jutarnjim terminima tijekom kojih dijeli savjete za sitne kućne popravke.

Širom Amerike ženama nudi bračne partnere koji su uvijek odlično raspoloženi bez obzira na zahtjeve koje privremene supruge stavljaju pred njih.

Usluge koje firma nudi će se proširiti pa će dame uskoro moći iznajmiti partnera za večeru ili nekoga tko će slušati sve ono što pravi bračni partneri ne žele.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju