Japanska tvrtka Wishroom izbacila je na tržište liniju grudnjaka napravljenih isključivo za muškarce, te tvrde da prodaja ide fantastično.

Grudnjaci za muškarce tvrtke Wishroom koštaju oko 160 kuna te su napravljeni od svilenkastih materijala i navodno imaju umirujući učinak na osobe koje ih nose. U Wishroom je do sada na tržište izbacila oko 5 tisuća komada tih blagotvornih grudnjaka, i to u bijeloj, crnoj, ružičastoj boji, i s leopard uzorkom, a tvrde da prodaja ide fantastično.

Kupce muških grudnjaka čine uglavnom japanski zaposlenici koji rade u uredima u 30-im i 40-im godinama života, koji se tako oslobađaju stresa.

Glavne mušterije su im japanski zaposlenici koji se s nošenjem grudnjaka oslobađaju stresa.

Tvrtka grudnjake Bra-O prodaje putem kataloga u Japanu od prošle godine. Glavne mušterije su im japanski zaposlenici koji rade u uredima, i to uglavnom su u 30-im i 40-im godinama života, koji se nošenjem grudnjaka oslobađaju stresa.

Jedini problem je to što grudnjaci dolaze u samo jednom broju košarice, i to najmanjem, A, tako da pristaju samo muškarcima koji imaju jako male grudi.

'Njih ne zanima presvlačenje u žensku odjeću, već to rade jer ih nošenje grudnjaka opušta', rekao je glavni čovjek Wishrooma Masayuki Tsuchiya.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju