Seks za jednu noć nosi titulu nezaboravnog, a upravo ga takvim morate učiniti, Vi, dragi muškarci. Stoga se držite naših savjeta i titula avanturista vam je osigurana, a vjerujemo da gotovo ni jedna žena neće požaliti što se te noći našla u vašem zagrljaju.

Sjedite jedno preko puta drugog u vašem omiljenom baru i ona vas guta pogledom, sasvim je jasno da želi samo jedno...da ju odvedete u vaše gnijezdo i priuštite joj nezaboravan provod...Poznata vam je ova situacija? Ali do sada ste ju izbjegavali jer uvijek bi nešto pošlo po krivu.

Stanite na kraj tom mekušcu u sebi i uzmite stvar u svoje ruke, zapamtite naše savjete i priuštite dami noć za pamćenje.

Budite uredni

Prvo i najvažnije pravilo je: HIGIJENA!!! Prije nego što se zaputite u lov, pobrinite se da baš svaki dijelić vašeg tijela bude čist i ugodno mirisan. Ako njene usne želite osjetiti na svom naintimnijem dijelu tijela posebno se usredotočite da i taj dio bude zavodljivo čist. To ne znači da se trebati riješiti svihdlačica, samo se pobrinite da predio vaših genitalija izgleda uredno i čisto.

Bit avanture za jednu noć jest da ostane nezaboravna, a to je nemoguće ako 'ona' nema uvjete da se opusti.

Sljedeći korak kod higijene je čistoća ruku. Neka one budu uvijek čiste, a također se pobrinite da vaš miris bude ugodan. Nijedna žena ne voli znoj, stoga ju nemojte pokušavati impresionirati predivljim plesom. Miris znoja može vas koštati avanture. I naravno nemojte zaboraviti na žvakaću gumu, koja je brojne spasila od brzog 'nogiranja'.Sada, kada ste se pobrinuli o svojoj higijeni, imajte na umu kako je i ona štošta radila te noći. Ako je divlja plesačica i dosta se znoji, predlažemo vam da zajedno odete pod osvježavajući tuš. Ako imate mogućnost, još je bolja opcija jacuzzi ili bar pjenušava kupka, koja vas neće samo očistiti, nego i povećati vaše spolno uzbuđenje.

Ako ju pozovete k sebi...

Pozovite je k sebi, ali samo ako živite sami, odnosno ne postoji bojazan da svaki čas može netko ući kroz vrata vaše sobe. Bit avanture za jednu noć jest da ostane nezaboravna, a to je nemoguće ako 'ona' nema uvjete da se opusti.

Ako živite s cimerom ili pak s roditeljima, niti ekstremno slobodoumna gospodična se za vrijeme seksa neće osjećati potpuno ugodno. Da biste sačuvali prvobitnu strast, trebate se dakle pobrinuti o sigurnoj i mirnoj atmosferi.

Prostor u kojem se namjeravate latiti akcije očistite i pospremite prije no što se uputite u lov. Ako se akcije čišćenja prihvatite u njenoj prisutnosti, ostavit ćete vrlo loš dojam, a osim toga nekim ženama pri samom pogledu na nered splasne strast.

I još nešto: nemojte zaboraviti na romantičnu glazbu. Najbolje će biti da i CD pripremite unaprijed, kako ga ne biste trebali kasnije tražiti. Vrlo je praktično, ako u blizini imate nešto pića, u slučaju da vaša avanturistica postane žedna. I jasno zaštitu…


Ako ste se seksa prihvatili prije nego što ste stigli do cilja...

Ako se niste mogli suzdržati, pa ste se spolnim radostima počeli prepuštati još u autu ili negdje drugdje, prilikom dolaska u stan zaboravite na romantičnu glazbu i piće. Stisnite je uz zid i poljubite ju, tako da ostane bez daha. Žene obožavaju spontanost, ali ne žurite previše.

Predigra je ključna - ako već želite glumiti Don Juana, a posebno iz razloga što je to vaš posljednji susret. Iako ste na vrhuncu i najradije ne bi dužili s igricama, zapamtite da je to možda vaša jedina prilika da pokažete svoju kreativnost i maštu, s kojom je možete dovesti do osjećaja što ih još nikada s nikim nije doživjela.

Osigurajte dovoljno prostora

Pobrinite se da je prostor udoban i prostran te da imate dovoljno mjesta za brojne igrice koje imate na umu. Pa valjda ne želite ostaviti 'bijeli' trag na pimjerice njenoj kosi? Možete li zamisliti da dođe kući i shvati da izgleda poput Cameron Diaz u sceni iz filma, Ludi za Mary?

Potrudite se da se osjeća poput princeze

Mazite ju na način da osjeti kako je njeno tijelo kao stvoreno za vas. Ljubite ju po vratu, prsima, unutarnjoj strani bedara, grickajte njene bradavice, guzu i ušne resice, i nikako nemojte sasvim zanemariti njenu mačkicu.

Svoje prstiće koristite za istraživanje njene G točke, što žene naprosto obožavaju! A prije toga se motajte oko njenih bokova, izljubite ju i produžite joj užitak.

Sada kada ste bogatiji za nekoliko informacija, marljivo ih iskoristite. I nikada nemojte završiti avanturu rečenicom tipa 'Nazvat ću te sutra', jer ona dobro zna da se radilo samo o jednom seksu. Osim ako mislite ozbiljno….?

Više na sexation.info.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju