Kad je tvoj ljubavni i seksualni život u pitanju, svaki trud i rad je uzaludan ako zapravo uopće ne znaš što želiš. Želiš li spavati s više žena od Micka Jaggera i Kid Rocka ili tražiš curu za ozbiljnu vezu? Treba li biti opako zgodna ili je dovoljno da ne izgleda kao krumpir?

Riječ je o iznimno bitnom pitanju: ''Kako biti uvijek onaj pravi čak i pred curama koje te očaravaju?''

Što si sve spreman tolerirati od njezine osobnosti, a što ne? Što joj mora biti važno u životu?

Možda ova pitanja zvuče glupo ovako napisana, ali odgovori na njih su bitni da bi čovjek mogao dalje razvijati samog sebe u pravom smjeru. Bezbroj je onih koji nemaju pojma što žele i samo zbog toga tapkaju na mjestu.

Kako ostvariti svoje ciljeve kad uopće ne znaš koji su? Ako se želiš samo spontano zabavljati u životu i ne razmišljati o budućnosti, onda je to ok. Ali ako si upao u krizu i želiš se iz nje izvući, potreban je plan spašavanja.

A da bi on uspio, moraju postojati ciljevi i sredstva kako ih ostvariti. To je prvi preduvjet k poboljšanjima u tvom ljubavnom životu.

Međutim, stvari nisu toliko jednostavne kako se čine napisane na ekranu. Nažalost, postoje ''crne rupe'' u znanosti o muško-ženskim odnosima koje mnogim muškarcima stvaraju probleme, a spasonosni odgovori na njih izostaju.

Riječ je o iznimno bitnom pitanju: ''Kako biti uvijek onaj pravi čak i pred curama koje te očaravaju?''

Cijeli post možete pročitati na stifmeisterovom blogu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju