Holivudska zvijezda koja na velikom platnu neprestano pokazuje svoj mišićavi torzo veliki je ovisnik o sportovima. I dok inače mami poglede dok javno prakticira trčanje, biciklizam, surfanje u jednom je naprosto neuvjerljiv. Dok vježba jogu Matthew izaziva podsmjeh.

Trčanje, biciklizam, surfanje…nijedan sport nije stran u životu Matthewa McCounghleya koji svakodnevno mami poglede prolaznica dok prakticira omiljene sportove.

No po prvi puta najveći holivudski frajerčina dobio je kritike na račun svog izgleda, naime obučen u majicu poderanih rukava sa šiltericom okrenutom naopačke Matthew je meditirao u položaju lotusa i izazvao podsmijeh prolaznika.


'

Najsmješniji prizor koji sam ikada vidio, izgledao je smrtno ozbiljan dok je vježbao jogu. Smiješan i neuvjerljiv kao i u filmovima, jednostavno on nije za to', komentirao je jedan od prolaznika.

Čini se kako je vrijeme da se Matthew prestani praviti važan i zatraži savjete od svojih kolegica. Poznato je kako su Madonna, Angelina Jolie, Uma Thurman velike obožavateljice joge koju bez sumnje prakticiraju ispravno.