Holivudska zvijezda koja na velikom platnu neprestano pokazuje svoj mišićavi torzo veliki je ovisnik o sportovima. I dok inače mami poglede dok javno prakticira trčanje, biciklizam, surfanje u jednom je naprosto neuvjerljiv. Dok vježba jogu Matthew izaziva podsmjeh.

Trčanje, biciklizam, surfanje…nijedan sport nije stran u životu Matthewa McCounghleya koji svakodnevno mami poglede prolaznica dok prakticira omiljene sportove.

No po prvi puta najveći holivudski frajerčina dobio je kritike na račun svog izgleda, naime obučen u majicu poderanih rukava sa šiltericom okrenutom naopačke Matthew je meditirao u položaju lotusa i izazvao podsmijeh prolaznika.


'

Najsmješniji prizor koji sam ikada vidio, izgledao je smrtno ozbiljan dok je vježbao jogu. Smiješan i neuvjerljiv kao i u filmovima, jednostavno on nije za to', komentirao je jedan od prolaznika.

Čini se kako je vrijeme da se Matthew prestani praviti važan i zatraži savjete od svojih kolegica. Poznato je kako su Madonna, Angelina Jolie, Uma Thurman velike obožavateljice joge koju bez sumnje prakticiraju ispravno.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju