Muškarac u srednjim dvadesetim godinama mora imati barem auto, ako ne i vlastiti stan, da bi njegova ljubavna karijera dostigla respektabilan nivo. Naravno, moguće je biti uspješan sa ženama i bez tih resursa, ali auto i stan definitivno olakšavaju posao.

Sjećam se jednog kolege s mog faksa: nije bio zgodan niti se znao obući, ali imao je Mazdu i redovito je spolno općio svaki vikend na narodnjacima

Tu se ponajviše radi o pitanju društvenog statusa. Frajer koji posjeduje vlastito vozilo i stan odaje dojam zrelog muškarca, na kojeg se žene mogu osloniti. Zbog toga će imati veće izglede od nekog tko živi sa roditeljima i nikad nije sjeo za volan automobila.

Sve se to odvija na podsvjesnoj razini. Naravno da će rijetke cure pred svima izjaviti: 'muškarac koji ima auto i stan je ono što ja želim'. Ipak, kad osjete komfor koji dolazi uz takve mužjake, niti jedna se neće buniti i bit će im drago što su odabrale baš njega.

Auto je stvarno opaka stvar. Kad samo pomisliš da uz njegovu pomoć možeš zauvijek otpisati ZET-ove tramvaje odmah ti je jasno koliko je važno imati ga. Što se ljubavnog života tiče, automobil nudi brojne mogućnosti. Postoje djevojke koje će spavati s tobom odmah istu večer nakon što se upoznate, no samo ako imaš auto ili stan.

Rijetke će pristati to činiti u usmrđenom zahodu disko kluba ili okolnom grmlju. No, činiti to na zadnjem sjedalu tvog vozila mnogim slobodoumnim curama će biti prihvatljivo, koliko god to nekad bilo neudobno. Sjećam se jednog kolege s mog faksa: nije bio zgodan niti se znao obući, ali imao je Mazdu i redovito je spolno općio svaki vikend na narodnjacima.

Cijeli post možete pročitati na Stifmeisterovom blogu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju