Prošla su vremena u kojima su poželjni alfa mužjaci radili cijeli dan u polju, i zatim u radnoj usmrđenoj odjeći na traktoru išli do lokalne birtije, gdje bi se međusobno potukli, a onaj koji bi ostao stajati na nogama imao bi pravo na seks s najboljom ženom u selu

Šoping može biti prokleto zabavan. Ako sa sobom povedeš prave ljude, spektakl je zajamčen. Mnogi se stručnjaci slažu da su šoping centri izvrsna mjesta za ulete i stvaranja novih poznanstva

Osim u jednom malom selu kojeg neću imenovati, današnji zavodnici ipak moraju biti čisti i lijepo obučeni, da bi ih hvalevrijedne djevojke htjele pogledati.

Šoping može biti prokleto zabavan. Ako sa sobom povedeš prave ljude, spektakl je zajamčen. Mnogi se stručnjaci slažu da su šoping centri izvrsna mjesta za ulete i stvaranja novih poznanstva.

Moram priznati da ih ja nikad nisam doživljavao na takav način, ali u posljednjih nekoliko mjeseci znatiželja mi ne da mira, pa sam odlučio istražiti i ovo područje zavodničkog djelovanja.

Ideja je bila provesti cijeli dan u šoping centru i pritom uživati u svim blagodatima koje nude ovi objekti. Osim zabave, glavni cilj bio je nešto i kupiti, ali i pokušati uletiti ako se ukaže prilika. Moji prijatelji i bliski suradnici, Rafael i Henrik, trebali su mi pomoći u otkrivanju tajni velikih trgovačkih centara.

Za mjesto radnje odabrali smo Avenue Mall. Nažalost, u današnje vrijeme brzog života nismo mogli izdvojiti cijeli dan za ''šopingiranje'', nego samo pola, ali i to se činilo dovoljno da se dođe do vrijednih zaključaka.

Sve je to sjajno zvučalo u teoriji, ali u praksi smo naišli na iznenađujuće probleme.

Cijeli post možete pročitati na: stifmeisterovom blogu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju