Pete Doherty odjenuo je uske, uske traperice, špičoke i preko jeans jakne zavezao ženstvenu bijelu maramu. Detalj? Stetson šešir!. Cristiano Ronaldo izgledao je kao savršeno. Isprane traperice, bijele tenisice, kapica... Detalj? Snježno bijeli šal!

Jedan je okorjeli roker, osvjedočeni ovisnik o drogama, neprestano snima kućne video uratke, vrhunski je glazbenik i senzibilni pjesnik. Drugi je jedan od najbolje plaćenih nogometaša današnjice i miljenik žena.

Pa što zapravo imaju zajedničko Pete Doherty i Cristiano Ronaldo? Osim što su obojica miljenici slabijeg spola, očiti su i metroseksualci, doduše svaki na svoj način.

Pete Doherty prošetao je uskim, skinny trapericama, špic cipelama i sa stetson šeširom na glavu. Oko torza je zavezao svijetlu maramu.

Crisitano Ronaldo svoju je šetnju odradio u Manchesteru. Isprane raperice, crno bijeli kardigan, kapica, snježno bijele tenisice i bijeli šal oko vrata...

Modno osvješteni Ronaldo dobro je unovčio svoj izgled, pa je u Lisabonu otvorio butik za prave metroseksualce. Osim odjeće koju sam nosi, u Ronaldovoj trgovini prodaje se remenje otpočeno dijamantima, muške torbe s cvjetnim dizajnom, jeans s kožnim džepovima...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju