Stariji muškarac u društvu mlade djevojke je prizor koji više nikoga neće iznenaditi, no koji su to razlozi zbog kojih se jači spol češće odluči svoju pažnju pokloniti mlađim djevojkama i postoji li dobna granica koje bi se muškarci ipak trebali pridržavati

Bez obzira na generacijski jaz koji se osjeća u takvoj vezi, muškarci u velikom broju slučajeva odabiru mlađe žene s kojima započinju vezu koja nerijetko završi i brakom. I dok je društvo to u potpunosti prihvatilo žene se ponekad pitaju zašto?

Četiri razloga zbog kojih oni to rade

1. Žene sazrijevaju brže od muškaraca te samim time prije osjete potrebu za vezivanjem i osnivanjem obitelji. Baš se iz tog razloga kod njih, prije nego kod njihovih partnera vršnjaka javlja želja za stupanjem u brak i majčinstvom. Muškarci odabirom mlađih žena odgađaju ulazak u brak i dulje uživaju u slobodi.

2. Je li to stvar prirode ili društva moglo bi se raspravljati danima, no istina je kako većina muškaraca uživa u ulozi zaštitnika i hranitelja obitelji. Mlađe žene radije slušaju njihove životne mudrosti i dopuštaju muškarcima da se brinu za njih.

3. Kada uđu u godine u kojima stvari krenu prema dolje potreban im je netko tko će im podignuti samopouzdanje. Zato su tako česte veze starijih i situiranih muškaraca i mlađih žena.

4. Muškarci vole svoj ego, a većina njih će to i sami potvrditi. I dok postoje oni koje uistinu privlače starije žene, mnogi ipak radije uživaju u zgodnom i mladom komadu u svom društvu.

Savjet za pripadnike jačeg spola!

Muškarci koji pak ne mogu odrediti donju dobnu granicu, mogu primjeniti pravilo kojeg se drže neki osvajači i tvrde kako im pomaže.

>> 8 najluđih muških ženskih fantazija

>> 4 erotske igrice koje će rasplamsati strasti

Prepolovite svoje godine na pola, tom broju dodajte sedam i zbroj koji dobijete je broj godina ispod kojeg ne bi smjeli ići. Ili brojkama ovako, ako imate 30, podijeljeno na dva iznosi 15. Dodate li tom broju 7 dobit ćete 22. Dame koje nisu puhnule u 22 svjećice nisu par za vas!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju