Da ljubav zaista nema cijenu, pogotovo kada je u pitanju njezin kraj dokazuje i razvod Mela Gibsona koji bi mogao postati najskuplji razvod u povijesti Hollywooda. Američka javnost naveliko računa kolika je uistinu cijena ljubavi

Gibsonovo se bogatstvo procjenjuje na najmanje 600 milijina dolara dok drugi podaci govore kako je toliko zaradio samo od filma 'Pasija'.

Cifra koja se spominje kada je u pitanju film 'Hrabro srce' je 200 milijuna dolara. Gibsonove nekretnine procjenjene su na više od 100 milijuna, a još 15 milijuna dolara drži na otoku Fiji.

Prema kalifornijskom zakonu njegova supruga Robyn ima pravo na polovicu onoga što su zajedno stekli tijekom 28 godina braka.

Partnerstvu koje je trajalo desetljećima došao je kraj, a s obzirom da supružnici nisu potpisali predbračni ugovor mnogi smatraju kako je nepravedno govoriti kako će glumac biti na gubitku.

Vjeruje se kako će ovaj razvod proći u intimnoj atmosferi unatoč tome što bi trebao biti najskuplji u holivudskoj povijesti. Za sada na tronu stoji Michael Jordan koji je supruzi isplatio 168 milijuna dolara, Neil Diamond 150 milijuna dolara, Steven Spielberg 100 milijuna te Paul McCartney koji je bogatstvo olakšao za 33 milijuna. Sve su to bili razvodi koji su imali golemu medijsku pozornost i koji su na površinu iznijeli mnogo prljavog rublja.

Jedan od razvoda koje je pratila javnost je razvod McCartneyjevih, koji je bio prava bitka koju bivši supružnici nisu skrivali.

Nagađanja su kako će Gibsonov razvod biti ipak nešto drugačiji i mnogo intimniji. Neće biti javnih prepucavanja, iako je novac veliki dio pogodbe.

Sve je jasnije da bi Gibson na kraju mogao isplatiti i do 500 milijuna dolara te tako stati na prvo mjesto kao frajer koji je razvodom najviše izgubio.

Sa suprugom je proveo čak 28 godina, zajedno su stjecali bogatstvo, a ona ga je i uzdržavala dok je bio na početku karijere. Ako je istina da je uzrok razvoda ruska pjevačica Oksana onda je Gibsonu ovaj iznos sitnica u odnosu na ljubav koja je neprocjenjiva.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju