Na pragu četrdesetih više se cijeni ono što je osoba postigla u životu od njezinog izgleda, no nekim muškarcima jednostavno ne možemo oduzeti titulu seksipilnih. Na popisu su George Clooney, Javier Bardem i američki predsjednik Barack Obama

Muškarci čija se imena nalaze na listi  najseksepilnijih muškaraca u četrdesetima imaju jedno i drugo: dobar izgled i mnoge talente.

U dobi od 47. godina George Clooney se ne skida s popisa najseksepilnijih muškaraca. Kombinacija dobrog izgleda, smisla za humor i humanitarca čini ga neodoljivim, a s vrha liste najzgodnijih muškaraca ne silazi već godinama.

Clooney je dobitnika dvaju Oscara, za scenarij i glumu, a magazin Times ga je proglasio jednom od 100 najutjecajnijih osoba na svijetu. Ujedinjeni narodi proglasili su ga glasnikom mira zbog zalaganja za situaciju u Darfuru, a koliko su ozbiljne njegove ambicije govori i nedavni sastanak s predsjednikom Obamom u Bijeloj kući.

Tajna njegovog uspjeha leži u tome što sam sebe nikada ne shvaća preozbiljno, a status neženje učinio ga je miljenikom žena širom svijeta.

Denzel Washington iza sebe ima dugačak popis odličnih uloga, okušao se u režiranju i humanitarnom radu, no najvažnija uloga mu je ona obiteljskog čovjeka. Dobitnik je Zlatnog globusa, dva Oscara, a podupire i rad organizacija koje se bore za pomoć djeci u Africi.

Vlasnik je još jednog rekorda, a taj mu je i najdraži. Seksepilni glumac je već 25 godina u sretnom braku, što je za Hollywood gotovo nemoguće.

On je najpoželjniji muž i otac, a mnogi bi se zadovoljili i s puno manje. Iako je Brad Pitt ugasio u 45 svjećica na torti, s godinama izgleda sve bolje i bolje. Odličan izgled kombinira s dobrim srcem, a toj kombinaciji nije uspjela odoljeti ni službeno najljepša žena svijeta Angelina Jolie.

Barack Obama je u 47. godini ostvario svoj san, a mnogi ga nazivaju najseksepilnijim predsjednikom nakon JFK-a.

Dobitnik je Zlatnog globusa i Oscara, a svoju popularnost iskoristio je kako bi pomogao žrtvama uragana Katrina u New Orleansu. Zajedno sa suprugom Angelinom donirao je nekoliko milijuna dolara za pomoć stanovnicima Afrike, a odani je otac šestero djece sa sedmim na putu. Dodati ćemo i najzgodniji!

Mlađi i puno boljeg izgleda od dosadašnjih američkih predsjednika Barack Obama brzo se našao na listi seksepilnih muškaraca. U 47. je godini ostvario svoj san, a mnogi ga nazivaju najseksepilnijim predsjednikom nakon JFK-a. Svojom snagom koja inspirira mnoge, lijepim osmijehom i željom da svijet učini boljim mjestom za život osigurao si je mjesto na listi najpoželjnijih.

Hugh Jackman je službeno najseksepilniji muškarac na svijetu. Glumi, pjeva i pleše što ga čini trostrukom poslasticom te vješto kombinira svoj talent s odličnim izgledom. Ulogom u filmu X-Men učinio je dlake i duge nokte seksepilnima, a film Australija osigurao mu je mjesto na glumačkoj A-listi.

Dobitnik je nagrade Emmy i priznanja za uloge odigrane na Broadwayu. Jackman se svojim radom i slavom bori i za smanjenje siromaštva u svijetu.

Popularni dr. House vlasnik je diplome s Cambridgea, a prije nego je postao slavan zahvaljujući istoimenoj seriji, glumac Hugh Laurie uživao je veliku slavu u rodnoj Engleskoj. Njegov naglasak na audicija za ulogu u seriji Dr. House bio je toliko dobar da redatelj nije vjerovao kako je Englez.

U dobi od 49. godina uspješan je glumac i pjevač, svira klavir i gitaru te ima svoj band The Band From TV čiji prihod od nastupa donira u dobrotvorne svrhe.

Samo jedan pogled na glumca Javiera Bardema dovoljan je da shvatimo zašto mu Penelope Cruz nije uspjela odoljeti. Španjolski glumac pravo je osvježenja na velikim ekranima, no to nije jedino što ga čini privlačnim.

Tijekom glumačkog rada stvorio si je reputaciju glumca koji se toliko uživi u ulogu da ga je često teško prepoznati. Četrdesetogodišnjak je poznat i po zalaganju za poboljšanje socijalnih reformi u Španjolskoj.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju