Izgleda da muškarci od nekih stvari ne odustaju. Kada su vezi postoje pitanja koja jednostavno ne žele čuti i stvari koje ne žele prihvatiti. Želite li mir u kući možda je najbolje da to poštujete. Budite mudre i iza leđa napravite po svom...

Prijedlozi, primjedbe i sugestije koje dolaze iz usta žene najčešće su sitnice koje će odmah zaboraviti, jer tko ste vi da im objašnjavate na kojem semaforu treba skrenuti ili ih podsjetite na nešto što bi vjerojatno zaboravili. Oni su muškarci i sve mogu sami.

Ne petljate im se u vožnju!

Žene su lošiji vozači, i iako postoje iznimke koje potvrđuju pravilo, a vi se odlično snalazite za volanom on vam to neće priznati, a još je manje vjerojatno da će prihvatiti vaše sugestije tijekom vožnje. Iz vaših ustiju ne želi čuti koji je najkraći put do odredišta i primjedbe poput onih da vozi neoprezno ili ne provjerava mrtvi kut. Pustite ga na miru i pravite se da stvarno drži sve pod kontrolom.

Muškarci nisu slatki!

Slatko je dijete vaših prijatelja i pas u parku, no on nije sladak, pa čak ni kada se probudi i snenih očiju i raščupane kose vam poželi dobro jutro. Ukoliko vam je 'baš sladak' zadržite to za sebe ili sačuvajte za kavu s prijateljicama.

Nije uvijek sve u redu!

Priviknite se da su rijetki oni koji će prmjetiti da s vama nešto nije u redu. Očekivanje da će se situacija promijeniti moglo bi potrajati i rezultirati sve većim frustracijama. Ukoliko i primijeti da ste potišteni ni slučajno ne odgovarajte kako je sve u redu kad to ne odgovara istini. Oni ne znaju i ne mogu čitati vaše misli, prema tome ili im recite što je ili se povjerite nekom drugom.

Sport je zakon!

Nogomet, košarka ili tenis igraju važnu ulogu u životu vašeg muškarca stoga zaboravite na zajedljive komentare. Otkrit ćemo vam kako je jedno američko istraživanje potvrdilo da 75 posto muškaraca odlazi na neku sportsku aktivnost barem jedno tjedno kako bi pobjegli od kuće.

Važno je koliko zarađuju!

Muškarci vole miris novca, ne zato da bi ga mogli trošiti već zato što su natjecateljski raspoloženi egomanijaci. Iako vam kaže da ne bi imao ništa protiv toga da zarađujete više od njega budite sigurni da bi ga ta činjenica itekako smetala.

Okreću se za drugim ženama!

Ova tvrdnja nema nikakve veze s istinom, barem ne s onom gledanom iz kuta žene. Kada se okreću za zgodnim ženama to rade jer se tome ne mogu oduprijeti. Pogled ne predstavlja nikakvu opasnost za vezu. Muškarci ne provode vrijeme razmišljajući o ženi s kojom će se skrasiti i živjeti do kraja života, i nakon što stupe u brak razmišljaju o tome s koliko su zgodnih žena mogli spavati prije tridesete. Razlog tome je što ih uvijek nervira pomisao na vezivanje.

Oni ne razumiju o čemu vi pričate!

Poželite li s partnerom podijeliti neku svoju misao ili ste došli do zaključka što bi moglo popraviti neke stvari u vezi odgovori koje ćete dobiti su 'Razumijem te', 'Pokušat ću se promijeniti', no prava je istina da to govore samo zato da bi vaš razgovor završio što prije. Oni uopće ne razumiju što ste im htjeli reći stoga ne možete ni očekivati pozitivne pomake.

Odjeća ne čini čovjeka!

Rijetki su oni koji misle drugačije. I dok će vas jako ljutiti što su njihove odjevne kombinacije na granici sa smiješnim, oni takve stvari uopće ne primjećuju. Ono što im je važno je da na sebi imaju čiste stvari, a odgovara li majica hlačama i koje su boje čarape je manje važno. Znate i sami što misle o pripadnicima jačeg spola koji brinu o svom izgledu!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju