Zanima vas koje su to stvari koje mogu činiti samo muškarci? Svoju znatiželju možete utažiti pogledom na tekst koji slijedi.

10. Šetnja u toplesu

Naravno, žene mogu biti u toplesu na plaži, ali muškarci mogu 'toplesirati' bilo kad i bilo gdje. Mogu tako polugoli šetati ulicom, kositi travu, igrati košarku, rolati… 

9. Uživanje u abnormalnim količinama alkohola 

Muškarci bolje podnose alkohol od žena. Tajna je u genima odnosno u tome što proizvode više zaštitnog enzima koji 'spušta' alkohol.

8. Muške stvari

Nogomet i pornići neke su od stvari na koje su muškarci ponosni. Naravno, tome se pridodaju i dlake na prsima, rukama, nogama, ušima i nosu, koje, ukoliko ne žele, NE MORAJU brijati.

7. Bolje snalaženje u prostoru

Muškarci puno bolje razaznaju oblike i bolje se snalaze u prostoru zbog razvijenije motorike, za razliku od žena. To pojašnjava činjenicu kako su puno bolji u matematici pa je većina matematičkih genijalaca upravo muškog spola.

6. Ošišati se na 'nulericu'

Naravno, Natalie Portman, Sigourney Weaver i Demi Moore su to učinile za potrebe Hollywooda. No, na ovakvu frizuru među običnim smrtnicama rijetko ćete naići.


4. Oploditi žensko jajašce

Da, da… muškarci su ključni za ovaj čin. Bez njihovih 'plivača' nema života. Doduše, kao ni bez ženskih jajašaca.

3. Stoje i mokre

Neugoda u mjehuru tjera vas na mokrenje? Muškarcima je dovoljno samo stati iza drveta i olakšati se. Nitko to ne mora ni primijetiti. Za razliku od žena koje se nađu u posve drugačijoj situaciji od nekoliko faza – totalno nepraktično.


2. Ono što uistinu mogu jedini činiti

Da, na to su posebno ponosni i osjetljivi. Smatraju kako ih ništa ne može zamijeniti. Tu su najvjerojatnije i u pravu. No, odluka o tome je ipak individualna. U svakom slučaju, vođenje ljubavi muškarca i žene smatra se jednim od najvažnijih elemenata uspješne veze.

1. Bolje podnose godine

Na žensku žalost, sve kreme, ulja i ostale revitalizirajuće supstance nisu potrebne muškarcima jer im njihovi muški hormoni omogućuju deblju kožu, što znači da dobivaju manje bora i koža im sporije stari.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju