Poznati glumac koji u posljednje vrijeme ne skida s nogu bijele tenisice koje odabire čak i za crveni tepih po svemu sudeći pomirio se sa svojom visinom koju je godinama prikrivao. Dopustio je da Katie bude čak za glavu viša od njega. Tom je malen i sretan.


U vrtoglavo visokim potpeticama Katie je stajala bok uz bok svog za glavu manjeg supruga, a na Tomovom licu blistao je osmijeh.

Pred brojnim papparazima u Rio de Janeiru gdje borave zbog skorašnje Tomove premijere najnovijeg hita Valkryrie obitelj Cruise uživa na suncu. A njihov izlazak iz hotela nije mogao proći nezapaženo.

Bili smo svjedoci nevjerojatnog flukturiranja Tomove visine, koja se znala u samo par dana promijeniti i do nekoliko desetaka centimetara.

Katie je u vrtoglavo visokim potpeticama stajala uz svog za glavu nižeg supruga. Napokon prizor koji smo dugo čekali, jer dobro je poznato kako se glumac već godinama u javnosti poigrava sa svojom visinom.
Pa smo tako bili svjedoci nevjerojatnog flukturiranja njegove visine, koja se znala u samo par dana promijeniti i do nekoliko desetaka centimetara.

Od kada su on i Katie počeli izlaziti fotografirani su s najrazličitijim odnosom visine. Razlike su bile frapantne pa se ponekad nisu mogle objasniti ni izborom cipela ni visinom potpetica.

No Tom je napokon došao na svoje i već drugi put zaredom u proteklih nekoliko dana pojavio se u bijelim tenisicama dok je njegova voljena blistala na 12 centimetara visokoj potpetici. Veliki uspjeh za poznatog glumca koji je prisjetimo se zahtjevao da bivša supruga Nicole Kidman u njegovu društvu nužno nosi niske pete.Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju