Uhvatili su ga s marihuanom i kokainom kako luta pokraj javnog toaleta, a kada je došao u policiju, molio je za milost. Britansku pop zvijezdu Georgea Michaela policija je uplakanog i potpuno skrhanog odvezla do kuće

George Michael molio je policiju da ga ne optuži za posjedovanje cracka i marihuane s s kojom su ga zateklu u javnom toaletu. 

45-godišnja pop zvijezda se ispričala i svojim obožavateljima rekavši kako bi ga osuda mogla trajno protjerati iz Amerike gdje planira održati dobrotvorni koncert za oboljele od AIDS-a. To bi, ispričao je, uzrokovalo gubitak od dva milijuna dolara.

Izvor je kazao kako je George bio skrhan, emotivan i rasplakan. 

- Molim vas, uništit ćete moju karijeru, neprestano je ponavljao. Njegova je 'molitva' očito djelovala jer ga je policija pustila i naposlijetku odvezla kući. 

George je uhićen kraj javnog toaleta blizu kuće koju dijeli sa svojim partnerom Kennyjem Gossom i to je već treći put da je pritvoren zbog droga. 

- Ispričavam se svojim obožavateljima što sam ponovno uprskao. Obećavam da ću se srediti, izjavio je Michael na što su iz Scotlanda Yarda komentirali kako bi se to trebalo dogoditi što prije - George je navodno izvan kontrole.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju