Pulover, sat ili neki gadget... kupovanje poklona za vašeg dečka/supruga može biti prava noćna mora i to bez toga da vas se lupi po novčaniku. Vi znate kakav poklon treba biti - cool, praktičan i osoban, no ne znate što bi to u praksi trebalo značiti...

Ako niste sigurni u vaš izbor poklona za njega, uključite ga u kupovinu. To je manje stresno od osjećaja razočarenja kada shvatite da ste pogriješili

Razmišljate praktično, inteligentno i odgovorno i dobit ćete formulu kojom ćete odabrati najbolji poklon za njega. Dakle, odmah na početku zaboravite gluposti koje će samo skupljati prašinu i radije odaberite klasiku ili nešto posve moderno i suvremeno.

High-tech gadgeti za napredne dečke

Pritom mislimo na eksterne hard-diskove i USB memory stickove. Nimalo glamurozno, ali ako je jedan od onih kompjuterski osviještenih tipova, budite sigurni da će mu se poklon svidjeti. Kućno kino je dobar izbor, ako ste voljni toliko izdvojiti, no budite oprezni.

Odaberite poklon bon u dućanu s tehnikom, jer oni uglavnom vole sami odabrati svoju tehniku. Kompjuter je igra na sigurno - uvijek mislite našto tanje, crne i otmjene sprave, ali klonite se digitalne tehnologije. Oni su tu, tako barem misle, ipak stručniji.

Darovi sa ciljem za cool tipove

Darovi za stan ili kuću su itekako prihvatljivi darovi za njega. Nije teško pogoditi koji stil trebate odabrati - vintage, retro ili nešto moderno. Sve ovisi o tome što voli, a to valjda znate.

No, ne kupujte ništa beskorisno, već kućanski predmet koji ima svrhu i izgleda dobro. I da, ukoliko dvojite između vaze i lampe, naravno da nećete odabrati vazu.

Pribor za kuhanje za 'želim biti kuhar' tipove

Muškarci su posljednjih nekoliko godina napravili pravu invaziju na kuhinju. Pa, iako to nije na svakodnevnoj bazi, vaš dragi pokazuje određen talent prema kulinarstvu. Tečaj za kuhanje bi možda bio pretjeran poticaj, no knjiga s receptima, neka tradicionalna kuharica, kućanski aparati...

Važno je da kombinirate kvalitetu, estetiku i svrsishodnost. I da, nećete pogriješiti ako mu poklonite bocu viskija ili burbona iz neke limitirane edicije, luksuznu kavu...

...a knjiga za literarne tipove

Dobra je knjiga uvijek odličan izbor za muškarce koji vole čitati. Naravno da mu nećete pokloniti nešto iz chic lita ili knjigu o vrtlarenju. Dobru knjigu nije teško odabrati, a ako niste sigurni, zatražite savjet.

... ili sportski rekviziti za sportaše

Nemojte se ograničavati i pretpostavljati da to mora biti trenirka ili sportska torba. Oduševit će se ulaznicama za neku utakmicu, ali i kvalitetno i istovremeno seksi majicom. Dobar je izbor neka odlična utakmicama na DVD-u koja je ušla u sportske anale i koju bi rado imao u svojoj kolekciji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju