Nakon naporne igre koja je trajala nešto više od pet sati Španjolci Rafael Nadal i Fernardo Verdasca pali su jedan drugome u zagrljaj. Potpuno iscrpljeni tenisači zanemarili su prisustvo prekrasnih hostesa i pouzdali se u muško prijateljstvo. Oni ipak sami sebe najbolje razumiju

Zagrljaj koji je označio kraj polufinala teniskog turnira Australian Opena u kojem je Rafaeel Nadal odnio pobjedu malo je razočarao prekrasne djevojke koje su dugih pet sati čekale da njihov ljubimac pokaže zašto je najbolji tenisač na svijetu.

Nadal je u vezi s lijepom Mariom Perello, a Verdasco je nedavno prekinuo vezu sa srpskom tenisačicom Anom Ivanović.

Tenisači su meč završili u međusobnom zagrljaju za koji bi mnoge njihove obožavateljice ponudile svašta.

I dok dvadesetrogodišnji Nadal ljubi atraktivnu Mariu Franciscu Perello, njegov sunarodnjak Verdasca je nedavno prekinuo s Anom Ivanović koja je proglašena najseksepilnijom tenisačicom.

Verdascu koji je izgubio djevojku i nastup u finalu Australian Opena nije preostalo drugo nego da potraži utjehu u zagrljaju prijatelja.

Meč između Nadala i Verdasca najduži je u povijesti Melbourne Parka. Dosadašnji rekord držali su Borisa Beckera i Talijan Omara Camporese. Oni su 1991. godine odigrali meč koji je trajao tri minute kraće.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju