Dovoljno je da Pamela Anderson izjavi kako u životu nije vidjela 'malog', pa da tisućama muškaraca padne mrak na oči. Njegova veličina već desetljećima izaziva polemike, a svojim vlasnicima i glavobolje. Da je stvar postala ozbiljna, pokazuje i britansko israživanje koji su problem s veličinom svrstali pod 'bolesti'


Stručnjaci sa sigurnošću tvrde kako postoji veza između veličine penisa i načina na koji se muškarci uspoređuju. Jednako tako pretpostavljaju da muškarci koje brine veličina imaju manje samopouzdanja i teško ostvaruju ljubavne veze. 
Da je stvar postala ozbiljna pokazuje i nedavno istraživanje u Velikoj Britaniji, koji su problem s veličinom svrstali pod 'bolesti'.

Unatoč tomu što je dokazano kako ženama veličina nije važna jer 82 posto žena zadovoljno je prosječnom dužinom penisa od 15,2 cm, a ta dužina odgovara prosječnoj veličini penisa muškarca u erekciji. Seksolozi tvrde kako žene negiraju istinu zbog pritiska današnjih muškaraca, jednostavno se ne usuđuju zbog straha da ne povrijede voljenog. 

Pa u čemu je problem?
Jedno je jasno - u ženama nije, pa čak ni u Pameli Anderson. No možda je u jednom Australcu koji se nedavno usudio cijelom svijetu obznaniti kako je David Beckam uistinu obdaren. Možete zamisliti što se muškarčinama vrtilo po glavi taj dan i koliko su puta pohrlili u wc radi usporedbe s kolegama s posla. A možda je taj Australac kriv i što je prvi natjecatelj emisije 'trenutak istine' izgubio 100 000 kuna jer je lagao da je zadovoljan veličinom svog penisa, A NIJE. 

Zaključak na kraju ove problematične teme je : POSTANITE ZADOVOLJNI VELIČINOM SVOG!!! Neka 'mali' ne pravi velike probleme.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju