Šaka sa Srednjaka, jedan od najuspješnijih hrvatskih sportaša Željko Mavrović zaplesao je s Yo i otkrio kako se nikada nije družio s noćnim damama, te da nije uzimao kokain. Priznao je i kako je nekoliko puta u životu dotakao samo dno i vratio se

Željko je svladao plesne korake i pokazao sportsku disciplinu na podiju. Usput je uz smijeh otkrio Josipi kako se nije stigao družiti s noćnim damama jer je rano pronašao Jelenu.

Na upit je li probao kokain, Željko je odgovorio kako sportaši imaju puno drugih stvari koje ih 'dižu' kao što su adrenalin, testosteron i buka navijača s tribina, a kokain bi sve to samo pokvario.


Danas se više ne služi svojom poznatom šakom sa Srednjaka, a netko bi ga morao opasno naljutiti da ga udari, makar nije siguran bi li to uopće napravio.

Seks mu je drugi na listi prioriteta u životu, a najviše uživa kada njegova supruga odjene svileno donje rublje bijele boje.

Željko je nekoliko puta u životu dotakao samo dno, a priznao je kako ga je tamo dovela njegov atvrdoglavost. Ipak, kada je pogledao smrti u oči i vidio da tamo nema ničega vratio se natrag.

Više na stranici Red Carpet Lighta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju