Odmor na kojem su djeca u potpunosti smirena i opuštena, a time i njihovi roditelji, čini se kao nemoguća misija, no ne i u Termama Sveti Martin. Provjerili smo kako izgleda njihov novi paket koji omogućava opuštajući odmor cijeloj obitelji.

Galerija Obiteljski odmor bez stresa u Termama Sveti Martin - 15 Obiteljski odmor bez stresa u Termama Sveti Martin - 13 Obiteljski odmor bez stresa u Termama Sveti Martin - 9 +15 Obiteljski odmor bez stresa u Termama Sveti Martin - 14  

Masaže za najmlađe nakon kojih su djeca potpuno smirena, uspavana i u kojima možete uživati zajedno, zen atmosfera u wellnessu koju ćete doživjeti s cijelom obitelji i novouređena igraonica iz koje ni roditelji ne izlaze tako lako samo su neke od stvari zbog kojih ćete se na vašem godišnjem zaista i odmoriti provedete li ga i u društvu mališana.

Svatko tko je bar jednom posjetio ovo odmaralište na samom sjeveru Hrvatske, udaljeno samo sat i pol od užurbane metropole, dobro zna kako se u ovom prvom Healthness resortu u Europi jako puno pažnje posvećuje aktivnom, ali i wellness odmoru te lokalnoj i zdravoj gastronomiji.

  Obiteljski odmor bez stresa u Termama Sveti Martin - 15 Obiteljski odmor bez stresa u Termama Sveti Martin - 15 Foto: Nova Studio

''Isto tako, što nam je izrazito bitno je da omogućimo aktivan i opuštajući odmor cijeloj obitelji, pa smo zato i kreirali poseban paket naziva Healthy family fun paket, koji je svojim uslugama prilagođen godišnjim dobima'', kaže nam Gracia Petek, Healthness menadžerica Terma Sveti Martin, i dodaje kako tako za vrijeme božićnih praznika cijela obitelj može uživati i opustiti se u božićnoj čaroliji, u proljeće mogu uživati u uskršnjem pikniku i prvomajskim aktivnostima, ljeti mogu iskusiti sve čari njihova aquaparka i uživati u toboganima te se jako dobro zabaviti, a za vrijeme jesenskih mjeseci mogu sudjelovati u programu za najstrašniju noć u godini.

''U našem resortu se cijela obitelj, i odrasli i djeca, može odlično zabaviti, opustiti i potpuno uživati u svim čarima koje nudimo. Dio našeg Healthy family fun paketa je i Martijevo iznenađenje, koje djeca dobivaju tijekom dolaska te izlet vlakićem, posebno prilagođeni animacijski program i, naravno, korištenje naše novouređene i predivne igraonice'', objasnila je ponudu Gracia.

  Obiteljski odmor bez stresa u Termama Sveti Martin - 9 Obiteljski odmor bez stresa u Termama Sveti Martin - 9 Foto: Nova Studio

Martijevo iznenađenje nećemo u potpunosti otkriti, ali uključuje i prefinu vruću čokoladu sa sljezovim kolačićima, u kojoj možete uživati u Ion baru kada god želite. I Ion bar prilagođen je obiteljima. Dok odmarate uz jutarnju ili popodnevnu kavicu, djeca se mogu u svojem kutku zabavljati crtanjem ili društvenim igrama.

Igre će ipak malo duže potrajati u novouređenoj igraonici, kojoj ni roditelji ne mogu odoljeti i rado sate provode u njoj sa svojom djecom.

Obiteljski odmor bez stresa u Termama Sveti Martin - 2 Obiteljski odmor bez stresa u Termama Sveti Martin - 2 Foto: Nova Studio

''Jedna od najljepše uređenih igraonica nalazi se upravo u hotelu u Termama Sveti Martin. Igraonica je renovirana 2020. godine, i to u suradnji sa slovenskom tvrtkom Hajdi.si. Uređena je u skandinavskom stilu s mnogo didaktičkih igračaka koje djecu potiču na istraživanje i učenje te se svatko u njoj osjeća veoma ugodno'', kaže nam Gracia i dodaje kako same dekoracije uz predivne igračke pozivaju sve posjetitelje na igru, a u njoj se nalazi i kutak za one najmlađe.

''U alternativno uređenoj igraonici nalazi se i kutak za najmlađe, gdje majke i dojilje mogu premotati svoju bebu ili u miru dojiti svoje dijete ili ga nahraniti'', dodala je Gracia kako cijela obitelj može bez stresa uživati i ne treba prekidati igru zbog hranjenja ili presvlačenja brata ili sestre.

U Termama Sveti Martin svakodnevno se prilagođavaju situaciji u kojoj se svi nalazimo, pa žele boravak obitelji učiniti što opuštenijim i potpuno bezbrižnim.

  Obiteljski odmor bez stresa u Termama Sveti Martin - 3 Obiteljski odmor bez stresa u Termama Sveti Martin - 3 Foto: Nova Studio

''Igraonica se svakodnevno dezinficira posebnim uređajem te se ne upotrebljavaju štetna ni kemijska sredstva za čišćenje koja bi mogla biti agresivna ili izazvati alergijske reakcije'', objašnjava Gracia.

Nakon igre u igraonici zabavi i opuštanju cijele obitelji nije kraj jer u Termama od ove godine u ponudi imaju posebno dizajnirane masaže za najmlađe, kao i wellness uživanje za cijelu obitelj.

''S roditeljima u svijet sauna mogu ući i djeca, uživati u bazenu koji je dio Svijeta sauna ili jacuzziju te mogu ući saune koje imaju nižu temperaturu'', kaže nam Gracia i dodaje kako su u Termama posebno kreirali masaže za najmlađe s kakao maslacem i kokosovim uljem, koje su izrazito njegujuće za samu kožu te vrlo mirisne i fine.

''Isto tako smo kreirali pakete u kojima mogu uživati i roditelji sa svojom djecom, poput Mommy and me i Daddy and me, gdje istovremeno terapeuti masiraju i dijete i roditelja.''

Obiteljski odmor bez stresa u Termama Sveti Martin - 13 Obiteljski odmor bez stresa u Termama Sveti Martin - 13 Foto: Nova Studio

Niti jedan član obitelj ovdje nije zapostavljen, pa čak i oni četveronožni. U ovom pet-friendly hotelu vaši psi do 15 kg uvijek su dobrodošli te ih čeka vlastiti krevetić i kolačić dobrodošlice. Zelena brdašca Međimurja i šuma iza Termi osigurat će vašem ljubimcu, ali i obitelji ugodan boravak i rekreaciju na otvorenom između uživanja u wellnessu, igre i zdravih zalogaja koje nude.

Terme Sveti Martin sa svojom su ponudom savršeno mjesto za opušteni obiteljski odmor gdje se svi članovi obitelji mogu u potpunosti odmoriti i zaboraviti na svakodnevicu.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Terme Sveti Martin po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju