Danas su guste, prirodne, pa čak i čupave obrve svojevrsni standard ljepote. Kako nismo svi obdareni prekrasnim obrvama, mnoge od nas spas traže u proizvodima za iscrtavanje obrva. Upravo je to postao dio make-up rutine brojnih djevojaka koje nisu zadovoljne izgledom svojih obrva ili su se pak previše zaigrale s pincetom.

Galerija Iscrtavanje obrva postao je dio make-up rutine Brow Extentions dolazi u tri nijanse kako bi svatko mogao pronaći boju za sebe Proizvod se lako nanosi te je postojan tijekom cijelog dana +0 Uz Brow Extensions dobit ćemo prirodne i prekrasno oblikovane obrve u trenu

Kako bismo imali pune, ali istovremeno suptilne i prirodne obrve, odlučili smo isprobati novi Maybellineov proizvod koji je upravo izašao na tržište. Riječ je o Maybelline Brow Extensions, a karakterističan je po tome što sadrži formulu obogaćenu mikrovlaknima s kojima se broj dlačica prividno povećava te čini obrve gušćima i ljepšima.

Mogućnosti u oblikovanju obrva su brojne, a koju odabrati, često ovisi o boji naše kose. Oni svjetlije kose birat će prirodniji i ne toliko oblikovan izgled obrva, dok će se tamnokosi češće odlučiti za naglašeniji i ''uredniji'' look.

Brow Extentions dolazi u tri nijanse kako bi svatko mogao pronaći boju za sebe Brow Extentions dolazi u tri nijanse kako bi svatko mogao pronaći boju za sebe Foto: Nova Studio

Inovativni proizvod dolazi u tri boje – svjetlo smeđoj, smeđoj i tamnosmeđoj. Ja sam se odlučila za najtamniju nijansu jer sam prirodna brineta i tamnije obrve bolje odgovaraju mojem obliku lica i boji kože. Osim toga, moje obrve imaju sivkast ton, jednako kao i najtamnija varijanta proizvoda, dok je svjetlija nijansa smeđe više namijenjena osobama s crvenkastim pigmentom.

Iako moje obrve imaju oblik i formu, mjestimično su prilično rijetke, zbog čega ne izlazim iz kuće prije negoli ih popunim i ostvarim zadovoljavajući look. Ovaj me proizvod prilično razveselio jer za razliku od klasičnih olovki za obrve, Brow Extensions sadrži veliku koncentraciju mikrovlakana koje daju onaj prirodni izgled kojem težim unatoč tome što spadam u skupinu tamnokosih.

Bitno je reći jest da prilikom nanošenja proizvod moramo nanositi odozdo prema gore u smjeru dlačica obrva. Tako će se proizvod zalijepiti za postojeće dlačice, stvarajući efekt gustih i punih obrva.

Oduševilo me to što proizvod sadrži intenzivan pigment poput pastele, zbog čega je sjenčanje i definiranje obrva lakše. No baš zbog te pastelaste teksture proizvod izrazito prianja uz kožu i teže ga je ukloniti od ostalih proizvoda za obrve. Stoga je idealan i za sve one koji se bave sportom jer je proizvod postojan tijekom cijelog dana, pa se ne morate brinuti da će se proizvod izbrisati ili razmazati.

Uz Brow Extensions dobit ćemo prirodne i prekrasno oblikovane obrve u trenu Uz Brow Extensions dobit ćemo prirodne i prekrasno oblikovane obrve u trenu (Foto: Nova Studio)

Obrve su važan detalj na licu koji čini razliku. Pahuljaste i neurednije ili pak izražajne i stilizirane. Iako su svake posebne na svoj način, često se može dogoditi da s određenim proizvodom pretjeramo i stvorimo efekt koji nikako nismo htjeli – onaj umjetni. Svi oni koji preferiraju prirodniji izgled s ovim proizvodom doći će na svoje jer osim izvrsne inovativne formule koja će postići punije obrve u trenu, tu je i odličan izbor nijansi među kojima će svatko pronaći onu baš za sebe.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju