Kako jesen samo što nije stigla, ljubitelji tenisica imaju savršenu priliku da obogate svoju kolekciju. Na tržištu potražite niz vrhunskih modela koji su kombinacija stila i udobnosti.

Tenisice su se oduvijek povezivale s maksimalnom razinom udobnosti i obično su bile namijenjene samo za bavljenje sportom, međutim, u današnje su vrijeme neizostavna obuća za gotovo sve prigode. Pronađite vaše omiljene jesenske modele i podignite vaš „look” na višu razinu.

Mogu li sportske tenisice obogatiti vaš jesenski outfit?

Sportske tenisice mogu biti fantastičan dodatak vašim jesenskim odjevnim kombinacijama. Ne nude samo vrhunsku udobnost nego ujedno i trendi štih koji će podići vaš stil odijevanja. Bilo da idete u teretanu, šetnju gradom ili jednostavno obavljate svakodnevne poslove, svestrane sportske tenisice nadopunit će vaše razne jesenske kombinacije. Kombinacija funkcionalnosti i mode čini ih odličnim odabirom za sve one koji žele odvažno pokazati svoju jesensku garderobu.

Jesu li tenisice s memory pjenom dobar odabir za jesen?

Udobnost je najvažnija, a tenisice obogaćene brojnim proizvodnim tehnologijama kao što je memory pjena ultimativan su odabir za pojedince koji žele „razmaziti” svoja stopala. Ikonične adidas Originals tenisice prednjače u ovoj skupini obuće za svakodnevno nošenje i za bavljenje sportom. Možete birati između široke palete modela koji se razlikuju po dizajnu, boji i kombinaciji korištenih materijala. Zahvaljujući memory pjeni obuća se prilagođava jedinstvenom obliku vaših stopala, pružajući vam odličnu amortizaciju na svakom koraku. Savršena je za duge šetnje, casual izlaske u grau ili bilo koju drugu jesensku aktivnost tijekom koje vam je udobnost najvažnija.

Kako nositi moderne tenisice za noćni izlazak?

Elegantne moderne tenisice odličan su odabir kojim ćete se neminovno istaknuti u gomili. Odlučite se za moderne tenisice elegantnog dizajna. Potražite robne marke kojima najviše vjerujete. Ako planirate odjenuti haljinu, odaberite onu koja nadopunjuje stil vaših tenisica. Obratite pažnju na duljinu haljine, ali i na usklađivanje boja. Ako se odlučite za haljinu jarkih boja ili za onu s uzorkom, onda odaberite tenisice neutralnih tonova. S druge strane, naizgled jednoličan outfit „razbijte” originalnim tenisicama s kontrastnim umetcima.

Urbani jesenski trendovi tenisica

Ako ove sezone želite biti u trendu, razmislite o jesenskim trendovima koji se odnose na kombiniranje retro boja, različitih stila i materijala. Tenisice izrađene od kombinacije materijala poput kože, antilopa i mrežice postaju sve popularnije u urbanoj modi. One definitivno pridonose isticanju osobnog stila, a istodobno vam pružaju udobnost na svakom koraku. Modeli inspirirani vintage modom također su pravi hit. Potražite tenisice retro dizajna i shema boja koje podsjećaju na 80-e i 90-e. Pokažite svoj originalni stil i privlačite znatiželjne poglede gdje god krenete.

Imajte na umu da su jesenski trendovi usmjereni na izražavanje vašeg osobnog stila, ali bez ikakvih kompromisa kada je u pitanju udobnost. Bez obzira na to volite li tenisice s debljim potplatom, retro dizajn ili modele izrađene od održivih materijala, ove jeseni svatko će s lakoćom pronaći modele koji ga najbolje opisuju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju