Ovih dana nas oduševljava šarenilo na ulicama! Lijepo vrijeme i sunce su mnogima izvor inspiracije za kreacije jarkih boja. Svi želimo odvažnim modnim kombinacijama pokazati da smo jedva dočekali unijeti lepezu boja u naše ormare. Što nam donosi nova sezona saznali smo upravo iz ponude brenda Guess koji donosi klasične komade, ali i one u efektnim bojama.

Razmišljate li o kupnji odijela, sad je pravo vrijeme za to! Uvijek možete odabrati ženstven kroj upečatljivih boja koji u kombinaciji s crnom efektnom torbicom i sandalama može biti vaš odabir za večernji izlazak, a zamijenite li ih detaljima svijetlih tonova idealno će se uklopiti u vaš dnevni look.

PR PR Foto: PR


Visoke potpetice u mnogim ćemo prilikama rado zamijeniti casual obućom. Dvoumite li se koji model kupiti, imamo prijedlog za vas. Bijele tenisice! One nikad neće izaći iz mode, a uz dobar jeans koji jednostavno moramo imati, najbolje pristaju. Ovu kombinaciju volimo zaokružiti bijelom košuljom koja osvaja upravo svojom jednostavnošću, a sigurno nećemo pogriješiti ako dodamo detalj u boji. Prvo nam na pamet padaju male torbice koje su sad pravi hit!

PR PR Foto: PR


Volite li džempere i kardigane, teško da ćete se moći odlučiti samo za jedan komad jer je ovog proljeća izbor uistinu velik. Ženstveni izrezi, detalji poput velikih gumba ili zanimljivih uzoraka kao i modeli koji su prilagođeni svakoj figuri, naprosto oduševljavaju. Nosivi su u svim prilikama, a pritom su i jako upečatljivi te profinjeni. Upravo zato odlično pristaju uz jednostavnije komade odjeće. Crne hlače trapez nogavica bile bi pun pogodak jer će vaš kardigan biti u prvom planu, ali će kroj koji izduljuje noge vašu figuru dodatno naglasiti. Dodamo li tome i cipele vrtoglavo visokih potpetica, izgledat ćete senzacionalno!

PR PR Foto: PR


Naravno, ne smijemo zaboraviti ni ljubiteljice floral uzorka. Ženstveni krojevi prozračnih materijala u kombinaciji s omiljenim uzorkom, idealan su izbor za sve ljubiteljice damskog looka. Odaberete li nježne nijanse u kombinaciji sa svijetlim hlačama, te torbicom i popularnim špagericama, izgledat ćete kao junakinja nekog ljubavnog romana. Ili još bolje fashion junakinja koja krade sve poglede!

PR PR Foto: PR

Inspiraciju za proljetne outfite pronađite u Guess, Guess Accessories, Fashion&Friends store-u ili online na https://www.fashionandfriends.com/hr/.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju