Jabuka, kruška, kornet ili pješčani sat? Ženska tijela nisu univerzalna, već ih ima u svim oblicima i veličinama. Kako bismo vam olakšali potragu za novim omiljenim kupaćim kostimom, pronašli smo jedne za svaki oblik tijela koji će sakriti sve nedostatke i istaknuti ono najbolje na vama.

 Ako imate široka ramena, ali uske bokove, tada trebate birati gaćice koji će dodati volumen donjem dijelu tijela. Volani, špagice, vezice ili nešto treće vizualno će povećati bokove te izbalansirati gornji i donji dio tijela.

Sve ukrase i aplikacije rezervirajte za donji dio tijela kako biste odvratili pažnju s gornjeg. Kako bi gornji dio bio što jednostavniji, odlučite se na grudnjak bez naramenica. Yamamay ima odlične gornje dijelove kojemu se naramenice mogu skidati, pa ako ipak ne možete odoljeti naramenicama, jednostavne trakice bit će jednako neupadljive.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Yamamay po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju