Ne skači, ne viči, ne trči, ne naginji se kroz prozor, ne gazi travu, ne trubi, ne hrani ptice, ne stavljaj noge na stol...

 

  Galerija PR PR PR +3 PR Nemoj ovo, nemoj ono, moraš ovo, moraš ono... Milijun pravila, milijun zabrana, više nitko nije siguran što je ispravno. Zašto bi uopće i morali igrati po pravilima? Očito možeš birati stvari koje ti pašu, izbjegavati one koje ti ne pašu. Shooster te apsolutno podržava u svakoj tvojoj odluci.

I naši Mia i Marko su odlučili biti kontra svih pravila. Čak su ih i kamere uhvatile u situacijama gdje sve rade po svom 

Mia je otišla do Shoostera, izabrala retro Reebok Rapide tenisice i zaputila se u muzej, gdje je radila stvari koje se nekima nisu svidjele. Marko je u svojim najnovijim Nike AirMax 270 lijepio plakate gdje se ne smije, hranio golubove, lizao sladoled gdje kažu da se ne smije.

PR PR

Kao što možeš zaključiti, baš ništa im se nije dogodilio, jer pravila su izmišljena kako bi ograničila tvoju maštu, a mi u Shoosteru vjerujemo kako je mašta sve. Posjeti naše Shooster trgovine ili odi na www.shooster.hr i budi svoj. Nosi tenisice na svečanu haljinu ili smoking, izaberi neki model u boji za koju kažu da ne paše niti uz jedan odjevni predmet u tvom ormaru. Ne obaziri se na tuđa mišljenja. Ne dopusti da ti drugi govore kako se trebaš ponašati, uživaj u svakom danu.

PR PR

Pravila možeš kršiti i u virtualnom svijetu. Pripremili smo ti bezbroj izazova i jednu fantastičnu retro igricu, gdje za vrijedne Shooster nagrade očekujemo bezuvjetna kršenja pravila. Oni najneposlušniji mogu osvojiti Shooster bonove od 2000 i 1000 kuna te tenisice koje nose naši Mia i Marko. Više informacija potraži na našem landing pageu https://ne-moras-igrati-po-pravilima.shooster.hr te budi spreman na izazove od 3. do 19 rujna.
Naravno da i ovaj puta imamo već legendarni Shooster Viber Chatbot, gdje je jedino pravilo da nema pravila. Na Chatbotu se vidimo od 10. do 23. rujna.

Zapamti, očito ne moraš igrati po pravilima ove jeseni.

www.shooster.hr
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju