Toplo se odjenite, prvo je modno pravilo u kasnu jesen i zimu. Od njega ne treba odstupati niti na pragu blagdana i blagdanskih tuluma.

Galerija Tople haljine za svečane prilike 2018. - 6 Tople haljine za svečane prilike 2018. - 8 Tople haljine za svečane prilike 2018. - 5 +7 Stradivarius, 199,90 kn

Srećom, u trgovinama i na internetskim webshopovima mogu se naći fleskibilni modni komadi koji se uz nešto svjetlucavih i atraktivnih modnih dodatka mogu transformirati u toplu kombinaciju koja je prihvatljiva za svečane prigode.

U prvom su planu, dakako, haljine od tople vune prošivene svjetlucavim nitima ili raskošni modeli od baršuna koji uvijek izgledaju svečano. Uvijek su poželjne i jednobojne pamučne haljine dugih rukava, koje se izvrsno kombiniraju uz svečane štikle i svakodnevne gležnjače.

Zavirili smo u trgovine i pronašli 10 takvih modela haljina od 119 do 301 kune u kojima će vam biti toplo i ugodno ove zime, a koje će biti dobrodošao prizor na blagdanskim tulumima.

Tople haljine za svečane prilike 2018. - 1 Zara, duga svjetlucava haljina, 149,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju