Redovi pred garderobama, redovi na blagajnama, šetnje po šoping centrima kojima nema kraja... Sve je to posljednjih dana dio svih onih koji žele obnoviti garderobu na sniženjima.

Galerija Bershka, 139 kn (prije sniženja 229,90 kn) Dorothy Perkins, snižene s 35 na 28 funti (228,67 kn) Mango, 129 kuna (prije sniženja 249.90) +8 Massimo Dutti, 899 kn (prije sniženja 1195 kn)

I dok nekima sniženja služe kako bi kupili gomilu jeftinih komada od kojih će neke završiti na dnu ormara, bez da s njih uopće skinu etiketu, drugi povoljnije cijene obuće i odjeće koriste kako bi ulovili neke ključne komade za svaku garderobu.

A gotovo pa nezaobilazan dio svakog ormara su i dobre gležnjače - ili njih nekoliko. Ako ste u potrazi za svojim prvim ili tko zna kojim parom ovog ženama omiljenog komada obuće, u našoj galeriji pogledajte što se nudi po sniženim cijenama.

Izbor je uistinu šarolik pa će se naći nešto i za one koji vole klasiku, ali i za one koji se obućom vole istaknuti, a koje god gležnjače da izaberete, sjajno će se slagati s vašim trapericama, ali i suknjama, haljinama...

Pogledajte i ponudu sniženih haljina idealnih za doček 2019. godine.

Gležnjače su mnogima omiljeni komad obuće Zara, 249,90 kuna Foto: Zara

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju