Svaka sezona donosi nove modne trendove, a ove jeseni cipele koje su ženama najviše zapele za oko mogu se opisati kao 'balerinke susreću blok petu'

S početkom rujna počinjemo i potragu za jesenskim cipelama, a želite li se obuti po posljednjem trendu nećete pogriješiti ako se odlučite za cipele zvane The Hootie koje su ove jeseni najveći trend. Ove efektne, pomalo avangardne cipele najlakše je opisati kao spoj zatvorenijih balerinki i blok pete.

Model cipela zvan 'The Hootie' najlakše je opisati kao spoj zatvorenijih balerinki i blok pete

A upravo zahvaljujući tome što su zatvorenije i što imaju glomazniju, odnosno širu petu, ovakav model cipela udoban je za svakodnevno nošenje.

Odlično će izgledati ako ih kombinirate uz tri četvrt hlače koje se šire od koljena te traperice do gležnja s 'potrganim' rubom koje su također veliki ovosezonski must have. Želite li odjevnoj kombinaciji dodati još malo zavodljivosti kombinirajte ovaj pomalo vintage model cipela uz mrežaste soknice ili obojene čarape koje će biti vidljive ispod traperica do gležnja. Gore odjenite običnu majicu šireg kroja i(li) laganiji džemper i dobit ćete sjajan outfit nosiv na posao i u slobodno vrijeme.

Za elegantniji look nosite ih na široke tri četvrt hlače na crtu, košulju šireg kroja s rukavima koji će šire u trapez ili voluminoznu suknju do ispod koljena. Pogledajte i 7 trendova koji će se nositi ove jeseni i oni koji izlaze iz mode.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju