Nije lako naći kvalitetan set posteljine po povoljnoj cijeni. Ne čudi stoga što je set Mellanni Brushed Microfiber 1800 najpopoularniji i najprodavaniji artikl u svojoj kategoriji na internetskom stranici Amazon.

Galerija Posteljina Mellanni Brushed Microfiber 1800 - 3 Posteljina Mellanni Brushed Microfiber 1800 - 6 Posteljina Mellanni Brushed Microfiber 1800 - 5 +2 Posteljina Mellanni Brushed Microfiber 1800 - 4

Ovaj četverodijelni set za bračni krevet dolazi s dvije jastučnice veličine 50 x 70 cm, plahtom s gumicom 150 x 200 cm te tankim plahtom za prekrivanje kreveta veličine 230 x 260 cm.

Napravljen je od antialergijske mikrofibre koja omogućava jednostavno održavanje i upotrebu, a može se kupiti po cijeni od 25 do 30 američkih dolara, odnosno oko 160 do 198 kuna.

Mellanni ističe, a više od 50.000 zadovoljnih korisnika na Amazonu potvrđuje da je riječ o vrlo izdržljivoj posteljini koja ne se ne skuplja u pranju, ne blijedi, ne gužva se te odbija mrlje.

Ugodna posteljina za bolje spavanje u toplim ljetnim noćima - 5 Spas u vrućim noćima: Sedam posteljina za ugodnije spavanje ljeti

Ove su plahte nevjerojatno mekane. Uopće nemate osjećaj da spavate na klizavoj sintetici kao što je slučaj kod mnogih plahti od mikrofibre, rekla je jedna korisnica na toj internetskoj trgovini, dok je druga spomenula da je potrošila stotine dolara na plahte od egipatskog pamuka, ali da su Mellannijeve najmekanije koje je ikad imala.

Četverodijelni set posteljine Mellanni Brushed Microfiber 1800 dolazi u 39 različitih boja i uzoraka, pa svatko može pronaći nešto po svojem ukusu.

Mellanni je toliko uvjeren u kvalitetu svojega proizvoda da nudi doživotnu garanciju na vlastiti asortiman. Ako u bilo kojem trenutku odlučite da niste zadovoljni performansama toga seta, dovoljno je napisati e-mail proizvođaču i on će vam vratiti cjelokupan iznos.

Pogledajte i:

Poput morskih oaza: 10 spavaćih soba u kojima je ljeto još ljepše +0 Spavaća soba u kojoj bismo se voljeli rashladiti

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju